HermannOrtho Team

Magyarország első egészségközpontú fogszabályozása

Így éld túl a nyaralást fogszabályzóval!

Végre itt a nyár! Ugye Te is alig várod, hogy szabadon élvezd a napsütést és a jól megérdemelt nyaralást?!
Minden okod megvan rá, hogy fogszabályzót viselve némi aggodalommal tekints a külföldi utazásra, hiszen valóban nem kellemes, és sok esetben meg tudja keseríteni a pihenést, ha épp valamelyik távoli földrészen történik baleset a fogszabályozóval.

HermannOrtho Team

Magyarország első egészségközpontú fogszabályozása

Így éld túl a nyaralást fogszabályzóval!

Végre itt a nyár! Ugye Te is alig várod, hogy szabadon élvezd a napsütést és a jól megérdemelt nyaralást?!
Minden okod megvan rá, hogy fogszabályzót viselve némi aggodalommal tekints a külföldi utazásra, hiszen valóban nem kellemes, és sok esetben meg tudja keseríteni a pihenést, ha épp valamelyik távoli földrészen történik baleset a fogszabályozó készülékkel. 

De ne aggódj! Segítünk, hogy a fogszabályzód miatt ne fájjon a fejed; összeszedtünk néhány tippet arra az esetre, ha Te sem szeretnéd, hogy a fogszabis balesetek keresztbe húzzák a gondosan megtervezett vakációd:

Ne felejts el fogat mosni!

A fogszabályzót viselők, fogszabályozóval utazók számára az egyik legfontosabb tennivaló a nyaralás során az alapos tisztítás és a megfelelő szájhigiénia fenntartása. Ez azt jelenti, hogy a bőröndben helyet kell kapniuk a mindennapi szájápoláshoz szükséghez eszközöknek, beleértve a fogkefét, a fogkrémet, a fogköztisztítót és persze a szájvized! Fontos, hogy a nyaralás alatt se feledkezz meg a tisztításról, hiszen egy gyulladt, vagy vérző íny legalább annyira bosszantó tud lenni, mint egy fityegő brackett!

Ügyelj a megfelelő ételek fogyasztására!

Bár az utazás során a pihenés mellett a gasztronómiai élményekről sem szabad megfeledkezni, nem árt, ha szem előtt tartod a legfontosabb szabályokat, és kerülöd a ragacsos, vagy túlságosan kemény/ roppanós helyi finomságokat. Válassz inkább puhább, lágyabb ételeket , így kerülheted, hogy letörjön, vagy megsérüljön a fogszabályzód alkatrésze.

Kerüld az extrém sportokat!

A siklóernyőzéstől a bungee jumpingig számos szabadidős tevékenységet élvezhetsz, de nem árt tekintettel lenned a fogszabályozó készülékedre! Mielőtt a mélybe veted magad egy gumiszalaggal a lábadhoz erősítve, mérlegelj! A rögzített fogszabályzó készüléked tappancsai a legkisebb ütésre is felsérthetik a szád belső részét. Hogy a sérüléseket elkerüld, elővigyázatosságból kérj speciális fogvédőt, ha extrém sportokat tervezel!

Légy felkészült!

Nem árt számolni azzal az eshetőséggel, hogy pont a nyaralás alatt történik valami baleset a fogszabályzóval. Érdemes lehet tehát előre tájékozódni a környékbeli fogászati rendelők megközelíthetőségéről, vagy kérdezd meg a kezelőorvosod: ismer e fogszabályzó kollégát az úticélod környékén?!

Köss utasbiztosítást!

Ha bekövetkezik a legrosszabb forgatókönyv, és külföldön kell sürgős kezelést igénybe venned, nem árt, ha rendelkezel utasbiztosítással (mondjuk, akkor sem, ha nem rendelkezel fogszabályozóval). Ezzel sokat spórolhatsz az igencsak költséges külföldi ellátásodon, nem beszélve arról, hogy a nyaralásod sem teszi tönkre egy letört brackett, vagy egy kiálló rugó, netán egy szúró ív.

Szeretettel várunk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén, és kérj időpontot személyes diagnosztikára és konzultációra! Ismerd meg a modern, egészségközpontú fogszabályozás lehetőségeit!

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

E-mail:

info@hermannortho.hu

Rendelő:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

Rendelési idő:

 

Hétfő: 09:00-14:00

Kedd: 09:00-19:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-19:00

advanced-floating-content-close-btn

Visszahívást kérek!

ingyenes videó

A videó címe

Add meg a keresztneved és az e-mail címed, aztán már küldjük is neked a videót!