MIÉRT A HERMANNORTHO?

Saját digitális labor

Fogszabályozóink saját, kiválóan felszerelt digitális laborunkban készülnek, így a teljes folyamatot kézben tudjuk tartani, nincs szükségünk különálló fogtechnika segítségére. A készüléket pácienseink egyéni igényei, kívánságai, céljai ismeretében, személyre szabottan tudjuk készíteni. Fontos előny továbbá, hogy ennek köszönhetően rövidül a kezelés időtartama, és jelentős összegeket is megtakaríthat.

Referenciák

25 éves pályafutásunk során több ezer esettel találkoztunk, ezért biztos lehetsz benne, hogy bármilyen összetett problémával is küzdesz, mi ismerjük rá a megoldást. Ha kéred, örömmel mutatunk a Te esetedhez hasonló referenciafotókat, esettanulmányokat is.

Szakértői team

A HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás csapatát elhivatott, elismert szakemberek alkotják, akik hisznek a közösen elért eredményekben. Az orvos munkáját kiváló dentálhigiénikus, páciens-koordinátor, szükség esetén pedig logopédus, gyógytornász segíti, hiszen a funkcionális kezelések kizárólag specialisták közreműködésével lehetnek sikeresek.

Távoli ellenőrzések

Elfoglalt pácienseink számára biztosítjuk a távoli, online ellenőrzéseket, konzultációkat. Ez egy igen fontos kényelmi szempont, ugyanis tengernyi időt és költséget takaríthatsz meg, ha nem kell mindig személyesen bejárnod hozzánk.

Átlátható díjszabás

Minden esetben pontos, korrekt árajánlatot adunk, amivel a kezelés teljes időtartama alatt tervezhetsz. Nálunk nincsenek apróbetűk; nem kell az esetleges rejtett költségektől tartanod.

Lézer alkalmazása

A fogszabályozó készülék viselése eleinte furcsa, szokatlan, esetenként fájdalmas, ezért pácienseink számára igény esetén Safe Laser készüléket biztosítunk, amit akár haza is vihetnek, hogy otthon kezelhessék magukat, ezzel csökkentve a fogszabályozóval járó kezdeti viszontagságokat.

Makulátlan tisztaság

Különös figyelmet fordítunk a rendelő, a váró, a kezelőhelyiségek és a mosdó tisztaságára, mert hiszünk benne, hogy hatékonyan dolgozni csak makulátlan környezetben lehet. A tisztaság fél egészség!

Dr. Hermann Gábor

Dr. Hermann Gábor nevét a világ minden táján ismerik, hiszen rendszeresen tart előadásokat szakmai konferenciákon. A fogszabályozás különböző technikáinak meghonosítójaként, valamint a minimál invazív fogszabályozás evangelistájaként tartják számon itthon és külföldön egyaránt.

HERMANNORTHO CSAPAT

Dr. Hermann Gábor
Fogszabályozó szakorvos
Schuszter Hanna Boglárka
Gyógypedagógus, logopédus
Czakó Ildikó
Gyógytornász
Csányi Mariann
Gyógytornász
Király Anita
Irodavezető
Szabó Erika
Dentálhigiénikus
Hódi Kata
Dentálhigiénikus
Oláh Kitti
Fogtechnikus
Hurta Magdolna
Fogtechnikus

Visszahívást kérek!