Otthoni és professzionális, rendelői fogfehérítés

Szeretnéd megismerni a legmondernebb fogfehérítő eljárásokat? Ezen az oldalon összegyűjtöttünk számodra minden információt, amit tudni szeretnél.

Szeretnéd megismerni a legmondernebb fogfehérítő eljárásokat? Ezen az oldalon összegyűjtöttünk számodra minden információt, amit tudni szeretnél.

Legyen szikrázóan fehér a mosolyod!

A fogfehérítés során célunk a fogak elszíneződését okozó molekulák semlegesítése és a fogak eredeti színétől nagyságrenddel világosabb fogszín elérése. A fogak elszíneződését számos külső és belső tényező okozhatja, mint például a dohányzás, kávé és tea fogyasztás, vagy bizonyos gyógyszerek szedése. Ugyanakkor maga a fogkő is elszínezi a fogak felszínét, ráadásul az idő előrehaladtával természetes módon is sötétebb árnyalatúvá válhatnak a fogak.

Ma már igen sokféle módszer létezik a fogak fehérítésére, mégis a legtöbb eljárás megegyezik abban, hogy a fehérítés során különböző összetételű fogfehérítő zselét visznek fel a fogak felszínére, elindítva ezzel egy olyan oxidációs kémiai reakciót, amely során a fogak elszíneződését okozó molekulákat semlegesítik.

Professzionális anyagok

A professzionális anyagok biztonságos alkalmazása nagy szakértelmet igényel, ezért kiemelten fontos, hogy a fogfehérítést magasan képzett szakember végezze és kontrollálja annak folyamatát. Ezzel elkerülhető a fogzománc és a fogak károsodása, valamint a további mellékhatások jelentkezése.

A HermannOrtho rendelőben kizárólag magasan képzett, gyakorlott dentálhigiénikusaink végzik a fogfehérítéseket, a legjobb minőségű és legbiztonságosabb fogfehérítési rendszerekkel!

In- office (rendelői) Beyond® fogfehérítés

Ha azonnali és igen látványos eredményt szeretnénk elérni, ügyelve a fogaink épségének megőrzésére, akkor mindenképp a rendelői fogfehérítést érdemes választani.

A Beyond® az egyik legmodernebb fogfehérítési technológia, amely nem csupán a fogak felszínén, hanem annak mélyebb rétegeiben is képes semlegesíteni az elszíneződést okozó molekulákat. Sajátossága, hogy a kezelés során úgynevezett hidegfény- terápiás lámpát alkalmazunk, ezzel kiküszöbölve azt, hogy a kémiai reakció során olyan káros hő termelődjön, amely a fogak belső szöveteit gyulladásba hozza. A Beyond® fogfehérítést tehát a hagyományos, melegfény- lámpás eljárásokkal szemben a fogak károsodása nélkül, teljes biztonsággal alkalmazhatjuk. Szintén nagy előnye, hogy a kezelés mindössze 90 percet vesz igénybe, így a szükséges előkészületekkel együtt, mindössze egy óra alatt elérhető az akár 5-7 árnyalattal fehérebb eredmény.

Opalescence® (otthoni) fogfehérítő szett

Az Opalescence fogfehérítő zselé más fehérítőkkel ellentétben nem szivárog ki a fogsínből, állagának köszönhetően helyén tartja a sínt. A kálium-nitrát és a fluorid csökkenti továbbá az érzékenységet, miközben erősíti a zománcot és gátolja a fogszuvasodást.

A zselé 20%-os víztartalma megelőzi a fog kiszáradását és a szín- visszaesést, ezáltal az Opalescence az egyik legmegbízhatóbb fogfehérítő termék. Klinikai vizsgálatokkal igazolt, hogy a gél 8-10 órán át aktív marad, így az éjszakai fehérítés eredménye már rövid időn belül látható.

Hogyan működik az Opalescence® fogfehérítő?

A speciális fogfehérítő anyag a fog mélyebb rétegeiben fejti ki hatását azáltal, hogy oxidálja és így feloldja azokat a mikro-molekulákat és pigmentanyagokat, amelyek az elszíneződést okozzák.
Nagy előnye, hogy a fogfehérítő összetevőkön kívül olyan ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek erősítik és ápolják a fogzománcot.

Hogyan zajlik az otthoni fehérítés?

Az egyedi fogfehérítő sín elkészítéséhez lenyomatot veszünk a fogakról, amely alapján a fogtechnikai laborban egy speciális, lágy műanyag sínt készítünk. A sín pontos illeszkedése rendkívül fontos, hiszen a zselének csak a fogakkal szabad érintkeznie, az ínnyel nem.
A fogfehérítő sínbe a fehérítő zselét tartalmazó fecskendőből egyszerűen felvihető a fehérítő zselét, amit ezt követően csak fel kell helyeznünk a fogakra.
A síneket 4-5 órán keresztül célszerű viselni napközben.
A sínek átadásakor lépésről lépésre elmagyarázzuk a fogfehérítő otthoni használatát, és átadjuk a szükséges információkat tartalmazó leírást is!

A fogfehérítés előtt van bármi teendő?

Mivel a fogfehérítést csak tiszta és egészséges fogsoron lehet végezni, egy alapos dentálhigiénés tisztítás javasolt a kezelés előtt.

A fogfehérítés után van bármi teendő?

A végeredmény megőrzésének érdekében van néhány szabály, amit fontos betartani:

 • Kerülje a dohányzást
 • Kerülje a színes ételek/ italok fogyasztását a kezelést követő 10 napban, mint például a kávé, a kóla, a tea, gyümölcslevek, paradicsomos- paprikás ételek … stb.
 • Évente vagy félévente járjon el dentálhigiénés kezelésre

Fájdalommal jár a fogfehérítés?

Néhány esetben előfordulhat némi fogérzékenység a kezelés alatt, ami a kezelés befejezését követően megszűnik.

Szájhigiénia és fehérítés árak

Tisztítás Air- flow sópolírozással: 29 000 Ft

Otthoni fogfehérítés

1. alkalom: tisztítás és lenyomat: 40.000 Ft
2. alkalom: sín és fogfehérítő anyag átadás (2 fecskendő): 20.000 Ft

Rendelői fogfehérítés

Beyond fogfehérítés: 79 000 Ft

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

 • Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 85.
 • Telefon: +36-1 306-78-46 
 • E-mail: info@hermannortho.hu
 • Rendelési idő: Hétfő: 09:00-14:00 / Kedd: 09:00-19:00 / Szerda: 09:00-17:00 / Csütörtök: 09:00-19:00

Neurotrain Neurológiai Fejlesztőközpont

 • Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91. 3.emelet /1.
 • Telefon: +36 1 306 78 46; +36 20 996 7846
 • E-mail: info@neurotrain.hu
 • Rendelési idő: Hétfő: 09:00-14:00 / Kedd: 09:00-19:00 / Szerda: 09:00-17:00 / Csütörtök: 09:00-19:00

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Visszahívást kérek!

ingyenes videó

A videó címe

Add meg a keresztneved és az e-mail címed, aztán már küldjük is neked a videót!