Fogszabályozó kezelés után

Íme a bakancslista

5 dolog, amit meg kell tenned, ha levettük a fogszabályozódat

Fogszabályozó kezelés után

Íme a bakancslista

5 dolog, amit meg kell tenned, ha levettük a fogszabályozódat

Bár a fogszabályozó kezelés a modern technológiának köszönhetően nem fájdalmas, azért azt el kell ismernünk, hogy bizonyos szempontból némi lemondással jár. Amellett, hogy a készülék eleinte szokatlan, egyrészt meg kell tanulnunk helyesen tisztítani, azért hozzá kell szoknunk a viseléséhez, és ha ez nem lenne elég, még egy listát is kapunk a tiltott élelmiszerekről.

Mindezek fényében teljesen érthető, hogy miért örülünk nagyon, amikor lekerül a készülék, és nem csak hogy eltéphetjük a fenti listát és visszatérhetünk a régi szokásainkhoz – de ragyogó, szabályos, egészséges mosollyal üdvözölhetjük a tükörben egy új, magabiztos önmagunkat.

Szeretnénk, ha a készülék levételének a napját (majd) te is méltóképp ünnepelnéd meg, ezért megalkottuk 5 pontos bakancslistánkat, arról, hogy mi az, amit feltétlenül meg kell tenned aznap.

I) Egyél egy igazán jóízűt!

A bevezetőben is említett tiltott ételek között bizony olyan finomságok is szerepelnek, mint a főtt kukorica, az egész alma, a mák, a pattogatott kukorica vagy éppen a dió.

Eljött hát az idő, hogy válassz ezek közül, és gondtalanul átadd magad az ízek és az önfeledt nassolás élményének.

Copy of Hermann Ortho - Alvás - 1080x1080 (1)
Copy of Hermann Ortho - Alvás - 1080x1080 (3)

II) Tisztítsd egyszerűen!

A reggeli és az esti szájápolás sem ugyanaz ám, ha az ember fogszabályozót visel, ugyanis a készülék különleges ápolást, gondozást igényel.

Gondoltad volna, mielőtt felraktuk a fogszabályozódat, hogy még akár egy ilyen egyszerű rutin is tud hiányozni? Most, hogy lekerült, visszatérhetsz a szokásaidhoz, és hagyományos fogselyemmel tarthatod tisztán a fogközöket.

III) Mosolyogj rá valakire!

Az utcán, a piros lámpánál, a pénztárnál vagy a kondi teremben. Egyszerűen csak nézz ki magadnak egy szimpatikus idegent, és ajándékozd meg őt a világ legszebb mosolyával!

Ezzel a gesztussal egészen biztosan bearanyozod mindkettőtök napját, és ki tudja, lehet, hogy ő is továbbadja valakinek ezt a mosolyt.

Copy of Hermann Ortho - Alvás - 1080x1080 (4)
Copy of Hermann Ortho - Alvás - 1080x1080 (5)

IV) Szelfizz a barátaiddal!

Nem mintha fogszabályozóval nem lehetne szelfizni, de majd meglátod, milyen fantasztikus érzés gyönyörű, szabályos mosollyal nevetni a kamerába!

Ha pedig kész a kép, akkor töltsd fel Instagramra vagy Facebookra, és tageld be rajta a @HermannOrtho Rendelőt!

V) Értékeld a munkánkat!

Ennek a remek napnak végén pedig ne felejts el értékelést írni rólunk a Google-ön. Ha röviden összefoglalod a tapasztalataidat, azzal ugyanis másoknak is segítesz, akik esetleg még csak most latolgatják, hogy belevágjanak-e a kezelésbe.

Ha pedig még te magad is csak barátkozol a fogszabályozó kezelés gondolatával, akkor vedd fel velünk bátran a kapcsolatot, és gyere el egy konzultációra. Szeretettel várunk!

Copy of Hermann Ortho - Alvás - 1080x1080 (4)

Visszahívást kérek!