Páciensajánló kedvezményeink

Köszönjük a bizalmad!

Ismerd meg különleges kedvezményeinket és a rád váró ajándékainkat!

páciensajánló kedvezményeink

Köszönjük a bizalmad!

Ismerd meg különleges kedvezményeinket és a rád váró ajándékainkat!

Kattints az alábbi gombok egyikére, hogy megtudd, téged milyen kedvezménnyel, ajándékkal várunk!

Ha jelenleg részt veszel a kezelésen, vagy a kezelésed már lezárult

Akkor mit szólnál néhány szuper és hasznos ajándékhoz, ami segít még szebbé varázsolni a mosolyod, és karban tartani az alvásminőséged?

 • Az első ajánlás után Oral-B elektromos fogkefével kedveskedünk (értéke: 15 000 Ft)
 • A második ajánlás után professzionális szájhigiénés kezelést ajándékozunk (értéke: 29 000 Ft)
 • A harmadik ajánlást követően pedig egy kékfényszűrő szemüveget kapsz tőlünk (értéke: 40 000 Ft)

Az ajándékokat azonnal küldjük, amint a te ajánlásoddal megkezdi nálunk valaki a kezelést.

Ha egy páciensünk ajánlotta neked a rendelőnket

Ebben az esetben a diagnosztika+konzultáció csomagot (melynek eredeti díja 82 000 Ft) mindössze 41 000 Ft-ért biztosítjuk a számodra. A kedvezmény igénybevételéhez fontos, hogy ezen az űrlapon jelentkezz be hozzánk, valamint add meg az ajánló nevét és a #AJÁNLÁS kedvezménykódot.

Az alábbi gombokra kattintva válaszd ki, hogy melyik kezelésünk érdekel!

Kérj időpontot kedvezményes konzultációra és diagnosztikára

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

 • Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 85.
 • Telefon: +36-1 306-78-46 
 • E-mail: info@hermannortho.hu
 • Rendelési idő: Hétfő: 09:00-14:00 / Kedd: 09:00-19:00 / Szerda: 09:00-17:00 / Csütörtök: 09:00-19:00

Neurotrain Neurológiai Fejlesztőközpont

 • Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 91. 3.emelet /1.
 • Telefon: +36 1 306 78 46; +36 20 996 7846
 • E-mail: info@neurotrain.hu
 • Rendelési idő: Hétfő: 09:00-14:00 / Kedd: 09:00-19:00 / Szerda: 09:00-17:00 / Csütörtök: 09:00-19:00

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Mit mondanak rólunk mások?

Alvásvizsgálat során súlyos alvási apnoét állapított meg nálam a poligráf.

Gyakori légzéskimaradás (15 felett óránként!!!), horkolás és szájszárazság kísérte az alvásom, ami miatt gyakran éreztem másnap kialvatlanságot, fáradtságot. Amellett, hogy az apnoé komoly egészségügyi kockázatot jelent, a gépjárművezetés sem megengedett ilyen állapotban, mivel jelentős a baleseti rizikó.

A vizsgálatot végző orvos CPAP berendezés használatát javasolta, melyet bérbe is vettem, de sajnos jónéhány éjszaka alatt sem tudtam megszokni és megfelelően aludni vele. Ekkor szerencsémre azt a tanácsot kaptam (köszi Dávid!), hogy keressem fel a HermannOrthot.

Alapos vizsgálat után néhány napon belül elkészítettek számomra egy fogászati sínt éjszakai használatra, mely az állkapocs helyzetét szabályozza alvás közben (nem tud hátra csúszni az állkapocs elernyedt állapotban, így sokkal kisebb mértékben és valószínűséggel záródnak el a légutak), ezzel szabadon áramlik a levegő. Maga a „sín” egy átlátszó, műanyag fogszabályzóra hasonlító eszköz, megszokása egyszerű és gyors. Kb. 1 hét használat után két egymást követő éjszaka kontroll vizsgálat készült alvásmonitorral.

Megkaptam a szakorvos véleményét, ami önmagáért beszél: „2 egymást követő éjszaka történt polygraphos alvásvizsgálat alvási apnoe szindrómát nem igazolt, hypoxia nem volt…”

Nagyon köszönöm a HemannOrthonak a segítséget.

R. Gábor

A HermannOrtho alvásfogászata jelenleg páratlan az országban. Aki próbálta már a TB támogatott Therasnore-t, és nem tudta megszokni, vagy nem stimmel és nem használja, keresse fel a HermannOrtho-t és próbálja ki a 3D nyomtatott protrúziós sínt. Mint informatikus mesterhallgató, fantasztikus látni, hogy az újnak számító technológiákat, amikkel tárgyak keretében találkozom, a HermannOrtho már használja.

Gábor folyamatosan igyekszik magát továbbképezni a fogszabályzáson túlmutató, de erős kapcsolatban lévő területeken. Garantálni merem, hogy néhány kivétellel más fogszabályozó szakorvosnak a “CG” rövidítés nem jelent semmit.

Mindkét gyermekkel ide jártunk a HermannOrtho rendelőbe. Bence fogával szinte csodát tett Gábor, sokkal jobb lett a végeredmény, mint amit vártam! Zoé kezelése még nem fejeződött be, de már most is látszik a változás, aminek nagyon örül!

Személy szerint én azért szeretek ide járni, mert a gyerekek nem féltek sosem, sokkal kellemesebb, fájdalommentesebb volt a kezelés, mint amit mások meséltek, akik nem ide jártak! Gábort nagyon szeretik a gyerekek, ért a nyelvükön. Mindenki nagyon kedves volt velük, mindig elmagyarázták, mi fog történni és miért a kezelés alatt.

Az is fontos szempont volt, hogy a rendelő jól felszerelt, és a legújabb technológiával dolgozik. Gábor folyamatosan fejleszti a rendelőt és Önmagát is! Nekem ez nagyon fontos szempont volt a választásnál.Éppen ezért is járunk ide, pedig Budapesttől 85 km-re lakunk. Az már csak egy külön plusz pont, hogy nagyon kedves embernek ismertük meg. A rendelőben is mindenki nagyon kedves, és ez szintén nagyon fontos  volt nekem, hiszen a gyerekeimről van szó.

Tisztelt Hermann Gábor Doktor Úr és Csapata a Lányok, Anita, Era…. Mindenki, aki dolgozott az egészségemért!
Kivételes szerencsének tartom, hogy megtaláltam Önöket! Egy lelkiismeretes fogszabályozó doktornő (aki nem vállalta a kezelésemet) ajánlotta Hermann doktor urat, “az ország legjobb fogszabályozó szakorvosaként” aposztrofálva őt. Ha egy szakmabeli így értékelve ajánl valakit, csak jó lehet, biztattam magam.
Így új reményekkel telve, nagyon izgulva indultam a konzultációra. Hát emberek, igen a hír igaz! -szakértelem, -tudás, -rengeteg kiváló referencia, -tájékoztatás a kezelés mibenlétéről, -naprakész tájékoztatás a kezelés folyamatáról, -rám-való-figyelem érzékeltetése, igen az egészséged fontos nekünk is, -megnyugtató-kedves szavak, bánásmód. Kicsit vicces ugyan, de mégis azt mondom, szerettem idejárni Önökhöz a HERMANNORTHO Rendelőbe. Félelmeim a kudarctól szertefoszlottak, sikerült A MŰ, a fogszabi. Gratulálok Önöknek és hála és köszönet! Ha egy szóval kéne elmondanom mindezt, akkor az a szó: KIVÁLÓ! Egyúttal megköszönöm Önöknek mindazt, amit kaptam!

advanced-floating-content-close-btn

Visszahívást kérek!

ingyenes videó

A videó címe

Add meg a keresztneved és az e-mail címed, aztán már küldjük is neked a videót!