RÓLUNK MONDTÁK

Szeretnék köszönetet mondani a #drhermann csapatnak, hogy ilyen szép fogsorom lett általuk.  Dr. Hermann Gábor kezei alatt, olyanok lettek a fogaim amilyenre, mindig is vágytam. Most már a mosolygás nem okoz semmiféle rossz érzést.. sőt!!  Mióta szép egyenletesek a fogaim, azóta csak “vigyorogni” tudok 😄
Fitnesz versenyzőként fontos volt, hogy ne legyen látható a szabályzó készülékem, így a Smileazy mellett döntöttük! 
Átlátszó, fájdalommentes, könnyen kezelhető.. pont, amilyenre szükségem volt! Külön köszönöm Katának és Orsinak, hogy mindig segítségemre voltak! Igazi kis “család” aminek tagja lehettem én is! 
Az egyik legjobb döntés volt, hogy belevágtam és, hogy Őket választottam!

/Petruska Szonja/

Gyermekkoromban már szabályozták a fogaimat, de a várt eredmény sajnos elmaradt. Pár év elteltével úgy éreztem, hogy még mindig kuszák a fogaim, ezért döntöttem ismét a fogszabályozás mellett. Mivel ismert emberként élem a hétköznapjaimat, ezért mindenképpen zavart volna ha egy olyan fogszabályozót kapok, ami látható. Dr. Hermann Gábortól hallottam először a láthatatlan fogszabályozásról. A konzultáció után, egyből éreztem, hogy ez a kezelés nekem való. A közelmúltban ért véget a fogszabályozási folyamatom és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

/Béres Alexandra/

Alvásvizsgálat során súlyos alvási apnoét állapított meg nálam a poligráf. Gyakori légzéskimaradás (15 felett óránként!!!), horkolás és szájszárazság kísérte az alvásom, ami miatt gyakran éreztem másnap kialvatlanságot, fáradtságot. Amellett, hogy az apnoé komoly egészségügyi kockázatot jelent, a gépjármű vezetés sem megengedett ilyen állapotban mivel jelentős a baleseti rizikó. A vizsgálatot végző orvos CPAP berendezés használatát javasolta, melyet bérbe is vettem, de sajnos jónéhány éjszaka alatt sem tudtam megszokni és megfelelően aludni vele.

Ekkor szerencsémre azt a tanácsot kaptam (köszi Dávid!), hogy keressem fel a HermannOrthot. Alapos vizsgálat után néhány napon belül elkészítettek számomra egy fogászati sínt éjszakai használatra, mely az állkapocs helyzetét szabályozza alvás közben (nem tud hátra csúszni az állkapocs elernyedt állapotban, így sokkal kisebb mértékben és valószínűséggel záródnak el a légutak), ezzel szabadon áramlik a levegő. Maga a „sín” egy átlátszó, műanyag fogszabályzóra hasonlító eszköz, megszokása egyszerű és gyors. Kb. 1 hét használat után két egymást követő éjszaka kontroll vizsgálat készült alvásmonitorral. Megkaptam a szakorvos véleményét, ami önmagáért beszél: „2 egymást követő éjszaka történt polygraphos alvásvizsgálat alvási apnoe szindrómát nem igazolt, hypoxia nem volt…”

Nagyon köszönöm a HemannOrthonak a segítséget.

/R.Gábor/

1,5 évvel ezelőtt kezdtük a kislányom kezelését! Már az első konzultáció alkalmával éreztük, hogy csak ide jönnénk! A tájékoztatás és a szakértelem első osztályú volt! Gábor és Noémi mindig nagyon kedves, Aliz sosem félt, mindig elmagyaráztak neki mindent, mi fog történni. A szolgáltatás teljeskörű, a logopédia és testkezelés is a fogszabályzás része, ha szükséges. Nekünk abszolút 5 csillagos, mindenkinek aki fogszabályzásba vágna, csak őket ajánljuk! 🙂

/Sörös Anikó/

Mira lányunkat, aki most 11 éves, a fogváltás megkezdődése után vittük először Gáborékhoz gondozásra. Gábor hívta fel a figyelmünket arra, hogy Mirának nyelvlökéses nyelése és szájlégzése van. Szerencsére erre hatékony megoldás volt a Gáborék által javasolt logopédiai kezelés, és az éjszakára kapott szájmonitor viselése.

Fogszabályozó kezelést 2020 decemberében kezdtünk, hogy a szemfog a megfelelő irányba és helyre jöjjön ki. A komplex támogatásnak köszönhetően 2021 áprilisában sikerrel lezárult Mira kezelése.

Mira először kicsit tartott a fogszabályozástól, de nagyon hamar megszokta a készüléket, és gond nélkül viselte. Ebben, azt hiszem, nagy szerepet játszott, hogy a rendelő légköre nagyon nyugodt, barátságos és hogy Gábor és csapata kedves és nagyon-nagyon profi.

/Szalontai Marcsi/

A HermannOrtho alvásfogászata jelenleg páratlan az országban.Aki próbálta már a TB támogatott Therasnore-t, és nem tudta megszokni, vagy nem stimmel és nem használja, keresse fel a HermannOrtho-t és próbálja ki a 3D nyomtatott protrúziós sínt. Mint informatikus mesterhallgató, fantasztikus látni, hogy az újnak számító technológiákat, amikkel tárgyak keretében találkozom, a HermannOrtho már használja. Gábor folyamatosan igyekszik magát továbbképezni a fogszabályzáson túlmutató, de erős kapcsolatban lévő területeken. Garantálni merem, hogy néhány kivétellel más fogszabályozó szakorvosnak a “CG” rövidítés nem jelent semmit.

/László Csongor/

Mindkét gyermekkel ide jártunk a HermannOrtho rendelőbe. Bence fogával szinte csodát tett Gábor, sokkal jobb lett a végeredmény, mint amit vártam! Zoé kezelése még nem fejeződött be, de már most is látszik a változás, aminek nagyon örül!

Személy szerint én azért szeretek ide járni, mert a gyerekek nem féltek sosem, sokkal kellemesebb, fájdalom mentesebb volt a kezelés, mint amit mások meséltek, akik nem ide jártak! Gábort nagyon szeretik a gyerekek, ért a nyelvükön. Mindenki nagyon kedves volt velük, mindig elmagyarázták mi fog történni, és miért a kezelés alatt.

Az is fontos szempont volt, hogy a rendelő jól felszerelt, és a legújabb technológiával dolgozik. Gábor folyamatosan fejleszti a rendelőt és Önmagát is! Nekem ez nagyon fontos szempont volt a választásnál.Éppen ezért is járunk ide, pedig Budapesttől 85 km-re lakunk. Az már csak egy külön plusz pont, hogy nagyon kedves embernek ismertük meg. A rendelőben is mindenki nagyon kedves, és ez szintén nagyon fontos  volt nekem, hiszen a gyerekeimről van szó.

/Valaska-D. Krisztina/

Az utolsó esélynek éreztem a HermannOrtho-t, mert már öt fogszabályozással foglalkozó rendelőt kerestem fel, de csak azt a választ kaptam, hogy reménytelen, megoldhatatlan, 30 évvel korábban kellett volna jönnöm, szörnyű. Gábor és a csapata viszont nemcsak egy problémás fogsort látott, hanem mögötte egy embert is. A szakmai felkészültségük, hozzáállásuk, emberségük példa nélküli, kimagaslóan egyedülálló. Nagyon sok munkát fektettek a kezelésbe. Minden alkalommal úgy éreztem, számukra valóban fontos, hogy a maximálisan elérhető legjobb eredmény születhessen meg. Még senkiben nem bíztam ennyire, mint bennük. Végtelenül hálás vagyok.

/Szilveszter Zsuzsanna/

Tisztelt Hermann Ortho csapata!

Ezúton szeretnénk megköszönni a Neurotrain kezeléseket. Jillian szívesen járt a kezelésekre, mindig pozitívan számolt be az ott történtekről. Otthon is végezte a gyakorlatokat, és úgy érzi jobbak lettek a reflexei. Azt is észrevette, hogy alvásminősége is sokat javult.

Köszönettel:

Lawani Jillian és Lawani Julietta

Tisztelt Hermann Gábor Doktor Úr és Csapata a Lányok, Anita, Era…. Mindenki, aki dolgozott az egészségemért!
Kivételes szerencsének tartom, hogy megtaláltam Önöket! Egy lelkiismeretes fogszabályozó doktornő (aki nem vállalta a kezelésemet) ajánlotta Hermann doktor urat, “az ország legjobb fogszabályozó szakorvosaként” aposztrofálva őt. Ha egy szakmabeli így értékelve ajánl valakit, csak jó lehet, biztattam magam.
Így új reményekkel telve, nagyon izgulva indultam a konzultációra. Hát emberek, igen a hír igaz! -szakértelem, -tudás, -rengeteg kiváló referencia, -tájékoztatás a kezelés mibenlétéről, -naprakész tájékoztatás a kezelés folyamatáról, -rám-való-figyelem érzékeltetése, igen az egészséged fontos nekünk is, -megnyugtató-kedves szavak, bánásmód. Kicsit vicces ugyan, de mégis azt mondom, szerettem idejárni Önökhöz a HERMANNORTHO Rendelőbe. Félelmeim a kudarctól szertefoszlottak, sikerült A MŰ, a fogszabi. Gratulálok Önöknek és hála és köszönet! Ha egy szóval kéne elmondanom mindezt, akkor az a szó: KIVÁLÓ! Egyúttal megköszönöm Önöknek mindazt, amit kaptam!
Tisztelettel-szeretettel:

/Berczik Zsuzsa/

Sok fogszabályozással foglalkozó rendelőben jártam, mielőtt rászántam magam a kezelésre. Azért döntöttem a HermannOrtho mellett, mert sehol máshol nem találkoztam azzal a profizmussal és azzal a holisztikus látásmóddal mint itt. A személyre szabott kezelésnek és a hihetetlenül kedves csapatnak köszönhetően újra merek mosolyogni.

/Radnai-Tóth Judit/

Korábbi fogszabályozó kezelésem után néhány metszőfogam visszamozdult. Hivatásom miatt nagyon fontos a szép mosoly és attraktív fogazat, ugyanakkor látható készüléket nem viselhetek. Nagyon boldog vagyok, hogy már léteznek ilyen komfortos, láthatatlan készülékek, mellyel visszakaptam mosolyomat.

/Kerstin Sekimoto/

Hatalmas öröm számomra, hogy a HermannOrtho profi csapatának köszönhetően ismét bátran merek mosolyogni! Nagyon szeretek Hozzátok betérni, mivel kellemes, családias hangulat fogad és mindig nagy mosoly van az arcotokon. Köszönöm mindnyájatoknak a türelmet, a kedvességet és ezt a mérhetetlen profizmust! Köszönöm és örökké hálás leszek! (Most szélesen mosolygok a gyönyörű, egyenes fogaimmal.)

/Bálizs Anett/

20 évesen ugyan volt fogszabályozóm, de a kezelést követően fogaim visszamozdultak. 30 felett már láthatatlan készülékre és gyors eredményekre vágytam.
Nem kell, hogy a fogsorom mindenáron leképezze az anatómia könyv képsorait, csak az eredmény legyen kozmetikailag tökéletes.
A Hermannortho ezt mind időben, mind költségben feleannyiért vállalta, mint mások.
Amikor pedig a fogaim a kezelés végére mégsem követték pontosan a virtuális világ 3D terveit, Gábor pontosan tudta hogyan csalja őket mégis a helyükre. 😉
Megbízhatóság, profizmus és pontosság jellemzi az egész csapatot.
Köszönöm!

/N. Enikő/

Kedves Gábor és csapata!

A fogaimmal évek óta küszködtem, míg nem kerültem a kezeitek közé és csodát tettetek. 😊
Több, mint öt éve vagyok a páciensetek és csak pozitív gondolataim vannak veletek kapcsolatban.
Gábornál profibb szakembert nem ismerek és a csapat is csodálatos. Mindig jó szívvel megyek hozzátok!
Amióta lekerült a fogszabályozóm csak mosolygok és dicséreteket kapok. Mindenkinek ajánlom a HermannOrthot, ha a profizmus, jó közösség és a végeredmény számít! 😊
Köszönöm a mosolyom!

/Benke Bogi/

A rossz harapásom miatt az utóbbi időben első fogaim láthatóan egyre inkább mozdultak szét, sajnos a fogágy állapota is sokat romlott. Amikor belevágtam a kezelésbe sokan hitetlenkedtek, hogy az én koromban még sikeres lehet a fogszabályozás. Azóta elmúlt közel egy év és valóban csodálatos dolgok történtek. A fogszabályozásom néhány kellemetlen nap után sokkal több örömöt jelentett. A változás pedig hétről hétre szemmel látható lett. A környezetemben pedig egyre többen állították, hogy visszakaptam a mosolyomat.

/Dallos Zsuzsanna/

Nagyon elkeseredve, utolsó mentsvárként érkeztem a rendelőbe, mivel korábban minden fogszabályozó orvos azzal küldött el, hogy az én esetemben már késő bármit is tenni, vagy ha mégis az több fog kihúzásával, műtéttel és hosszú ideig tartó fogszabályozó viseléssel lehetséges esetleg. Teljesen kétségbe voltam esve, de aztán az interneten ráakadtam a HermannOrtho honlapjára, és úgy döntöttünk, ezt még megpróbáljuk. Már az első konzultáció hihetetlenül más volt, mint amit bármikor eddig tapasztaltam. Mindenki kedves volt, igyekeztek megnyugtatni, nagyon sokat foglalkoztak velem és végül olyan kezelési terv született, hogy nem is mertem először elhinni. Azóta eltelt másfél év, és mindenféle foghúzás vagy műtét nélkül szinte teljesen rendbe jöttek a fogaim. Ráadásul a kezelés nagy részében még csak nem is látszott a készülék. Mindehhez hozzájárul még a rendelő megnyugtató hangulata, a családias légkör és az az odafigyelés, amit én még sehol máshol nem tapasztaltam. Nagyon nagyon hálás vagyok mindezért és mindenkinek azt javaslom, hogy bátran keresse fel a rendelőt, mert itt tényleg nincs lehetetlen!

/Soltész Ági/

Már 8 éve használtam éjszakai fogszabályozót eredménytelenül amikor úgy döntöttem, hogy Dr. Hermann Gáborhoz fordulok. Az általa javasolt felragasztott fogszabályozóval olyan eredményt értek el amilyenről korábban csak álmodni mertem. A rendszeres kontrollok mindig jó hangulatban teltek, fájdalommentesen zajlottak. A HermannOrtho csapatának lelkiismeretességéről tanúskodik, hogy a kezelésemet a felragasztott fogszabályozó eltávolítása után sem fejezték be. Éjszakai fogszabályozóval gondoskodtak arról, hogy az elért állapot fennmaradhasson, jelenleg pedig láthatatlan készülékkel dolgozunk a tökéletes eredményért. Nekik köszönhetem, hogy sokkal jobban érzem magam és magabiztosabb vagyok mint korábban.
Baráti üdvözlettel,

/Iványi Noémi/

Fogszabályozáshoz tartozó kezelési csomag részeként kerültem kapcsolatba a Neurotrain kezeléssel és a csapattal. Az első foglalkozástól kezdve azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, az otthoni gyakorlatokkal együtt segítenek a kezelések, még úgy is, hogy az elején nem teljesen láttam át, hogy hogyan is működik, hat ez az eljárás. Annak ellenére, hogy a fogszabályozás eredményességének elősegítése volt a kezelések oka és célja, az idő közben feltárt egyéb problémák (pl. nyaki porckorong kiboltosulás, ideggyulladás) hatékony kezelésével is kérés nélkül kiegészültek a kezelések. A látogatások alkalmával és eredményeként olyan információkhoz jutottam és olyan (nem csak torna-) gyakorlatokat sajátítottam el, amelyek rendszeres végzésével sokkal jobb általános közérzetet és állóképességet tudtam elérni amellett, hogy a fogszabályozás is gyorsabban, eredményesebben haladt. Köszönöm az egész csapatnak az ismereteket, a nyitottságot és a mindig közvetlen támogatást, hálás vagyok érte!
Raska Gábor

Visszahívást kérek!

ingyenes videó

A videó címe

Add meg a keresztneved és az e-mail címed, aztán már küldjük is neked a videót!