Serdülőkori fogszabályozás

Válassz személyre szabott serdülőkori fogszabályozó kezeléseink közül, kérj időpontot most!

Serdülőkori fogszabályozás

Válassz személyre szabott serdülőkori fogszabályozó kezeléseink közül, kérj időpontot most!

Ebben a korban már a gyermek is aktívan részt vesz a kezelést illető döntésben. Ráadásul, több szempont is szerepet játszhat. Van, aki csak szép mosolyra vágyik, van aki állcsont-problémákkal küzd, vagy a profil esztétikáján is szeretne változtatni. Azaz, a tünetek, esztétikai vágyak, kezelési idő és a készülékek láthatósága mind szempontok lehetnek a döntésben. Tekintsétek meg a különböző kezelési kategóriákat!

Kezeléseink

Kozmetikai kezelés ragasztott fogszabályozó készülékkel

A cél szintén a szép mosoly elérése, a lehető legrövidebb idő alatt. Ugyanakkor lehet, hogy egy kivehető készülék nem a leghatékonyabb a komplexebb fogazati helyzetre, vagy a páciens szeretne olyan készüléket, amellyel kevesebbet kell foglalkozni. Ebben az esetben a ragasztott készülékek a legalkalmasabbak.

Serdülőkori helyreállító fogszabályozás

Gyakran előfordul, a szép mosolynál többet szeretne a páciens. Megesik, hogy több a tennivaló. Az szabályos fogívek mellett a széles mosoly, a rágás, a fogsorok illeszkedésének helyreállítása is cél. Ezek a kezelések komplexebbek, mint kozmetikai kategória, de sokszor az esztétikában is többet adnak.

Serdülőkori egészségközpontú kezelés

A szép mosoly vágya mellett felmerül, hogy az állcsontok közötti nagy különbséget, vagy aszimmetriát (szebb profilt kialakítva) hogyan lehetne megoldani állcsont-sebészet, vagy foghúzás nélkül. Erre a megoldás egy olyan különleges kezelés, ami az egész világon újdonság. Az állcsontokat felfüggesztő izomrendszer átprogramozása egy speciális tréningprogram segítségével történik. Erre épül rá a fogszabályozó kezelés.

Serdülőkori állkapocs ízületi és/vagy alvás problémák kezelése

Esetenként a páciens nem feltétlenül, vagy nem első sorban az esztétikai okok miatt keres fel minket, hanem a fájdalmas, vagy kattogó állkapocs miatt, vagy éppenséggel alvással összefüggő panaszokkal küzd. Rendelőnk olyan protokollokat dolgozott ki, amelyek komplex módon oldják meg ezeket a kellemetlen problémákat.