SERDÜLŐ, FELNŐTT HELYREÁLLÍTÓ FOGSZABÁLYOZÓ KEZELÉS

Serdülők és felnőttek részére (12-18 és 18-99 éves kor)

Szeretnél szép mosolyt?

Zavar az is, hogy túlságosan előre állnak a felső fogak. Azaz, szeretnéd a legtöbbet kihozni a kezelésből, szeretnéd, ha a kezelés többet adna, mint egy kozmetikai kezelés. Ez a klasszikus ok, amiért páciensek a helyreállító kezelést választják. Jelenleg ez a legáltalánosabb kezeléstípus a világon.

Mikor van szükség helyreállító fogszabályozó kezelésre?

A helyreállító fogszabályozó kezeléseket elsősorban olyan esetekben javasoljuk, ha eleve komplexebb a fogak helyzete, mint amit egy kozmetikai kezelés meg tudna oldani; vagy eleve több célt szeretnél elérni.  Azaz, a kezelés a teljes szájat érinti, és az esztétikai célokon kívül a fogsorok viszonyát és a harapást, rágóképességet is rendezi. 

Természetesen, ha a fogsorok, állcsontok eltérésének mélyebb összefüggéseit, továbbá a társult nyelési, légzési és alvásproblémákat is szeretnéd rendezni, akkor a komplex funkcionális kezelés lesz a legjobb választás.

Mit érdemes tudnod a helyreállító fogszabályozó kezelésről?

A helyreállító kezelés többnyire ragasztott készülékkel történik, néha van lehetőség kivehető, láthatatlan készülék használatára is.

  • A kezelés időtartama 18-26 hónap.
  • A kezelés alatt általában 6-8 hetes visszarendelések szükségesek.
  • A készülékek lehetnek láthatóak és láthatatlanok is.
  • Fontos, hogy a kezelés ideje alatt előírásszerűen viseld a készülék kivehető elemeit is.

Mit kell tenned, ha szeretnél belevágni a helyreállító fogszabályozó kezelésbe?

  1. Válaszd ki valamelyik konzultációs csomagunkat és gyere el a konzultációra. A diagnosztikai csomag részeként kapsz majd kérdőíveket, majd behívunk egy felmérésre. Ennek során röntgenfelvételek, komplex fotódokumentáció készül, valamint a száj digitális leképezése történik.
  2. A személyes, vagy csoportos konzultáción a Dr. Hermann Gábor a vizsgálat és az előzetes diagnosztikai információk alapján  ismerteti a kezelés pontos részleteitlehetőségeit. Továbbá, természetesen minden kérdésedre választ kapsz. Ezek alapján bele is tudsz vágni a kezelésbe.
  3. A következő alkalommal megkezdődik a kezelés.

Fatal error: Uncaught Error: Class 'DOMDocument' not found in /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php:6466 Stack trace: #0 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php(6408): GFForms::should_inject_hooks_js('<!DOCTYPE html>...') #1 [internal function]: GFForms::ensure_hook_js_output('<!DOCTYPE html>...', 9) #2 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/functions.php(4755): ob_end_flush() #3 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_ob_end_flush_all('') #4 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #5 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/plugin.php(484): WP_Hook->do_action(Array) #6 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/load.php(1052): do_action('shutdown') #7 [internal function]: shutdown_action_hook() #8 {main} thrown in /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php on line 6466