Élmény-fogszabályozás serdülőknek

NEM. Ez az a mondat, amit minden bizonnyal a legtöbbet hallasz a tinédzser korú gyermekedtől. NEM a közös programra, mert a szabadidejét inkább a haverokkal tölti. NEM a magántanárra, mert jobb dolga is van délután. És a leghatározottabb NEM a fogszabályozó kezelésre, mert…

  • Halál ciki az a vasdarab az ember szájában. Messziről lehet látni a vibráló fémmosolyt, mégis ki lógna, ki járna egy ilyennel?
  • Kényelmetlen, kellemetlen, esetenként fájdalmas, ANYA, hogy képzeled, hogy kiteszem magam ennek a hercehurcának?
  • Biztos nem fogok havonta kontrollra járni, nincs rá időm, nincs hozzá kedvem, a fogászati rendelő különben is a pokol legmélyebb bugyra.

De mi lesz így a gyerek fogaival? Hogy magyarázzam el neki, hogy nem az én kedvemért lenne szükség fogszabályozásra? Hogy értessem meg vele, hogy ez az ő érdeke?

Sehogy, ez nem a Te dolgod.

Egy fogszabályozó rendelő vagy jó hely, vagy nem az. Egy fogszabályozó rendelőbe a gyerek vagy szívesen megy, vagy nem. Ha nem, akkor Te sem tudsz hozzá kedvet csinálni. Viszont ha egy rendelő modern és profi; a csapat közvetlen, lendületes, akkor a tini szívesen vállalja a kezelést, és örömmel jár kontrollra.

HermannOrtho professzionális élmény- fogszabályozás

Tudjuk, mi zajlik egy serdülőkorú gyermek fejében. Tudjuk, milyen elvárásai vannak, és hogy milyen problémákkal küzd. Tudjuk, hogyan szólítsuk meg, hogyan alakítsunk ki baráti, bizalmi kapcsolatot, hogy szívesen járjon hónapról hónapra a rendelőbe.

A legmodernebb, digitális eszközökkel dolgozunk, Dr. Hermann Gábor neve pedig nemzetközileg elismert szakértelmet garantál.

Az összes felmerülő kérdésre teljes körű választ adunk. Ha huszadszorra is felteszed, akkor huszadszorra is.

A fogszabályozó kezelésnek vannak mélypontjai, amikor túl távolinak tűnik a cél, az embernek fogy a motivációja, és tele a hócipője. De mi ott leszünk mellettetek, és segítünk átlendülni ezen.

Tudjuk, hogy a kezelőszék nem a világ legklasszabb páholya, de mindent megteszünk, hogy azzá tegyük.

Nem erőltetünk senkire semmit. A célok ismeretében a páciens az orvossal és a szülővel közösen választja ki a megfelelő kezelést. Lehet ez akár kozmetikai (csak a kirakat fogakat szabályozzuk), vagy teljes fogsort érintő.

Ok, már csak azt áruljátok el, hogy…

Hogy veszem rá a gyereket, hogy elfogadja a fogszabályozót?

Ha ez a fogszabályozó láthatatlan, akkor hidd el, nem lesz nehéz dolgod. Nálunk, a rendelőben a hagyományos, fém, ragasztott készülék mellett valóban láthatatlan, átlátszó sínes készüléket is választhattok, ami ellen még a leghiúbbaknak sincs kifogása.

Hogy fogjuk beilleszteni a programok közé a kontrollra járást?

Figyelj, ez tetszeni fog: nem kell beilleszteni. Igény esetén (és ha a kezelés szempontjából nem ütközik akadályba), szívesen tartunk Skype- konzultációt. Üdv a XXII. században; se vasak a szájban, se rohangálás. Csak kényelem és profizmus.

Mi van, ha nekem is kellene fogszabályozó?

Gyakran előfordul, hogy a gyerkőc édesanyja is rászánja magát egy kozmetikai kezelésre. Ha Te sem vagy teljesen elégedett a mosolyoddal, és szeretnél egy kis esztétikai korrekciót, akkor Téged is szeretettel várunk.

Mennyibe kerül a professzionális élmény-fogszabályozás?

Az első szakorvosi konzultáció díja felnőttek és gyermekek részére egyaránt 15 000 Ft, ami tartalmazza a fotók készítését és a kezelési lehetőségek teljes skálájának bemutatását. A komplett dokumentációt elektronikusan, pendrive-on bocsátjuk a rendelkezésetekre. A konzultáció időtartama 45 perc.

Egyedülálló, 3 dimenziós garanciát biztosítunk

Árgarancia

A kezelési tervben szereplő végösszegre garanciát vállalunk. Nálunk nincsenek rejtett költségek.

 

Komfortgarancia

Minden eset más, ezért más kezelést kíván. Egyénre szabott, egyedi készülékekkel biztosítjuk pácienseink elégedettségét, és kényelmük érdekében 24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk.

 

Időpontgarancia

Számunkra fontos pácienseink ideje, így mindent megteszünk azért, hogy ne kelljen várakozással tölteniük.

Tudjuk, hogy a legjobbra törekszel, tudjuk, hogy anyaként maximalista vagy. Tisztában vagyunk vele, hogy nem csupán a kezelés eredménye, hanem az odavezető út is számít Neked. Válaszd a HermannOrtho Professzionális Fogszabályozást, és amellett, hogy garantáltan elégedettek lesztek az eredménnyel, a kezelés során is jól érzitek majd magatokat!

Telefonon, vagy az űrlap kitöltésével kérnél inkább időpontot?

Telefonszámunk:

+36 1 306 7846

Cím:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

E-mail:

[email protected]

Rendelési idő:

Hétfő: 9:00-19:00, Kedd: 9:00-15:00, Szerda: 9:00-18:00, Csütörtök: 8:00-17:00

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Share This