Fogszabályozás a holisztikus szemléletmód jegyében

Anyaként számunkra a gyermekünk testi-lelki egészsége a legfontosabb. Ő kizárólag a legjobbat érdemli. Mindent megteszünk azért, hogy a maximumot nyújtsuk; odafigyelünk a táplálkozására, a mentális fejlődésére, a rendszeres testmozgásra, és támogatjuk abban, amiben tehetséges. Akkor sem vagyunk hajlandóak kompromisszumra, ha épp fogszabályozásról van szó. Azonban van valami, amit sokan még csak nem is sejtenek…

  • Van egy forradalmi paradigma, amit funkcionális fogszabályozásnak neveznek. Ez lehetővé teszi, hogy a fogak helyzetének megváltoztatásával javítsunk a gyermek testtartásán, valamint optimalizáljuk a nyelést és a légzést is.
  • A testtartás- és a légzés korrekciójának köszönhetően a gyermek alvási problémái idővel megszűnnek; kiegyensúlyozottabb, energikusabb lesz, és javulnak a tanulmányi eredményei.
  • Mindez tudományosan igazolt: a fogak mozgatásával az állkapcson keresztül hatást gyakorolunk a gerincre, így alakul ki a helyes testegyensúly, ami számos más életfunkció alfája és ómegája.

A funkcionális fogszabályozás tehát komplex egészként tekint az emberi szervezetre, és a kezelés során figyelembe veszi a test távolabbi pontjain kialakuló változásokat is. Ha beavatkozunk a fogak állásába, az logikusan hatást gyakorol a fejre, a nyakra, a vállakra is. A funkcionális paradigma tehát a holisztikus orvosláson alapul: kiemelkedő hatékonysága a szervezet saját mechanizmusainak is köszönhető.

Paradigmaváltás a fogszabályozásban

A fenti új iskola világszinten egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A modern, funkcionális paradigma az elmúlt évek során a nemzetközi szakmai kongresszusok kiemelt témája lett, hiszen új alapokra helyezi a fogszabályozást, és új dimenziót nyit a holisztikus gyógyászatban. A konferenciák egyik igen komoly elismerésnek örvendő, szakavatott előadója pedig épp nem más, mint a minimál invazív orvoslás evangelistája, Dr. Hermann Gábor.

Modern, funkcionális fogszabályozás

A szakma felismerte, hogy nem kezelheti a szervezettől függetlenül az ember fogsorát. Nem tekinthet rá különálló egységként, hiszen a fogsor a test szerves része. Nem avatkozhatunk fogszabályozással a természet rendjébe anélkül, hogy ezzel ne okoznánk változásokat a test távolabbi pontjain. Nincs más dolgunk tehát, mint ezeket a „mellékhatásokat” egy komplex cél szolgálatába állítani.

A legmodernebb, digitális eszközöknek köszönhetően bármilyen összetett esetre komplex megoldással szolgálunk.

Dr. Hermann Gábor neve nemzetközileg elismert szakértelmet garantál. Esetei alapján többek közt a WSLO Nyelvfelőli fogszabályozó világszervezet tagjává választották.

Fontos számunkra, hogy minden páciensünkkel bizalmi, baráti kapcsolatot alakítsunk ki, hiszen tudjuk, hogy az tökéletes eredmény feltétele a teljes együttműködés.

Minden fogszabályozó kezelés a páciens saját céljaira épül. Ennek ismeretében személyre szabott kezelési tervet készítünk, és egyéni anatómiai igényeknek megfelelő készüléket ajánlunk.

A HermannOrtho palettáján a hagyományos, ragasztott, fém fogszabályozó mellett a speciális, sínes, láthatatlan fogszabályozó is megtalálható, amelyek saját fogtechnikai laborunkban készülnek.

Most biztosan számos kérdés felmerül Önben…

Melyik a legelőnyösebb kezelés a gyermekem számára?

Az első konzultáció alkalmával átbeszéljük a páciens igényeit, esetleg a tapasztalt problémákat, panaszokat, amelyek alapján javaslatot teszünk a legideálisabb kezeléstípusra, és közösen kiválasztjuk a legoptimálisabb készüléket.

Hogy fogjuk beilleszteni a programok közé a kontrollra járást?

Igény esetén (és ha a kezelés szempontjából nem ütközik akadályba), szívesen tartunk Skype- konzultációt. Üdv a XXII. században! Kényelem és profizmus.

Mikor fogjuk tapasztalni a funkcionális kezelés pozitív hatásait?

A kezelés hatásai minden páciens esetében különböző idő elteltével jelentkeznek, de néhány hónapon belül biztosan észrevehető, hogy a gyermek kiegyensúlyozottabb, kipihentebb, kevésbé ingerlékeny, egyenes a testtartása, megszűnik a szájlégzése, stb.

Mennyibe kerül a modern, funkcionális fogszabályozás?

Az első szakorvosi konzultáció díja felnőttek és gyermekek részére egyaránt 27 000 Ft, amely tartalmazza a fotók készítését és a kezelési lehetőségek teljes skálájának bemutatását, valamint ezt az összeget a későbbi kezelés díjába beszámítjuk. A komplett dokumentációt elektronikusan, pendrive-on bocsátjuk pácienseink rendelkezésére. A konzultáció időtartama 45 perc.

A fogszabályozó kezelés díja 81 000 Ft/hó, melyre 100% árgaranciát vállalunk. Az ár tartalmazza az extra szolgáltatások költségét (lágylézer-kezelés, helyfenntartó készülék, egyéb kiegészítő eszközök). 

Egyedülálló, 3 dimenziós garanciát biztosítunk

Árgarancia

A kezelési tervben szereplő végösszegre garanciát vállalunk. Nálunk nincsenek rejtett költségek.

 

Komfortgarancia

Minden eset más, ezért más kezelést kíván. Egyénre szabott, egyedi készülékekkel biztosítjuk pácienseink elégedettségét, és kényelmük érdekében 24 órás ügyfélszolgálatot biztosítunk.

 

Időpontgarancia

Számunkra fontos pácienseink ideje, így mindent megteszünk azért, hogy ne kelljen várakozással tölteniük.

A szabálytalan fogsor gyakran csupán tünet, és valamilyen más jellegű, mélyebben rejlő, összetettebb problémára utal, így a hagyományos fogszabályozás bizonyos esetekben nem csupán, hogy nem vezet célra, de távolabb is visz a valódi megoldástól. A modern, funkcionális fogszabályozás a tudatos szülők legjobb választása, hiszen nem pusztán szabályos fogazatot alakít ki, hanem a gyermek komplex egészségfejlődését is szolgálja.

Telefonon, vagy az űrlap kitöltésével kérne inkább időpontot?

Telefonszámunk:

+36 1 306 7846

Cím:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

E-mail:

[email protected]

Rendelési idő:

Hétfő: 9:00-19:00, Kedd: 9:00-15:00, Szerda: 9:00-18:00, Csütörtök: 8:00-17:00

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Share This