Online szolgáltatásaink

Számunkra a pozitív páciensélmény és hatékonyság alapvető cél. A jövő orvoslásának két jelentős eleme az úgynevezett telemedicina és a lifestyle medicina.

A telemedicina azokat a vizsgálati és terápiás lehetőségeket foglalja össze, melyeket online módon végez el az orvos. A koronavírus járvány hatalmas lökést adott ennek a területnek. A HermannOrtho-ban sikeresen bevezettük az online első konzultációkat. Az online konzultációk előtt küldünk egy dokumentumot, melyből pácienseink megtudják, hogyan készíthetik el a konzultációhoz szükséges fotókat. Az így készült fotók, a szintén előzetesen beküldött panoráma röntgen és az online videó segítségével pedig teljes értékű konzultáción ismertethetjük a kezelés várható részleteit.

Az Online konzultáción kívül lehetőség van a fogváltás alatti online gondozásra és a befejezett kezelések online, időszakos kontrolljára is.

A telemedicina másik nagy területe az aktív kezelések. Nyilvánvaló, hogy klasszikus fogszabályozó kezelést nem lehet online végezni. Ugyanakkor, bármennyire meglepő, egyre több lehetőség van ezen a területen is az online terápiára. 

Online, láthatatlan fogszabályozó kezelés

A kiemelkedően sikeres Smileazy sínes, vagy aligner rendszerünket továbbfejlesztettük, és alkalmassá tettük a teljes online kezelésre.

Online állkapocsízületi kezelés

A járvány és a gazdasági hatások miatt érzett aggodalomban nem meglepő, hogy megnövekedett az állkapocsízületi panaszok száma. Ugyanis a probléma nem csak az ízületben, vagy a fogak szintjén alakul ki. A modern hivatalos diagnózis: multifaktoriális megbetegedés, azaz a panaszokat több tényező jelenléte hozza elő, melyek között a stressz és az alvászavar is lényeges elem. Ezek alapján a kezelésnek is több lábon kell állnia. A modern arcfájdalom, állkapocsízületi probléma oki terápiája ugyanúgy tartalmaz alvásterápiát, lazító gyakorlatokat, mint légzéstréninget és sok más terápiás elemet. Vadonatúj programunk az úgynevezett biopszichoszociális modellen alapul, és nagy nemzetközi programokra épül. 8 hetes online tréningünk az alap okokat kezeli és így hoz pozitív változást az állkapocsízületi problémákra.

Online alvásterápiás kezelés 

Az alvásfogászat alapkoncepciója, hogy az alvásproblémákat több ok egyidejű jelenléte hozza létre. Az alvásfogászat egy csapat-terápia része. Ugyanakkor a hagyományos elemek, mint az alvásmedicina, fül-orr gégészet, alvásfogászat mellett a páciens életmódreformja, alvási szokásainak megváltoztatása, logopédia, légzésterápia és más kiegészítő elemek rendkívül hatékonyak lehetne alapozó, vagy kiegészítő módon. Vadonatúj online alvásterápiás programunk sikeres lehet önmagában, vagy a klasszikus alvásorvosi csapatkezelés kiegészítőjeként.

Online gyermekfogszabályozás funkcionális alapozó program

A HermannOrtho gyermekfogszabályozó kezeléseinek alapja a komplex megközelítés. Nem csak a szép, formás fogívek, a mosoly beállítása a cél, hanem a fogak állása mögött álló funkcionális okok megoldása is. A kusza fogak, rendellenes állcsont pozíció nem genetikai okok miatt alakulnak ki. Ezek az állapotok együtt járnak a funkcionális egyensúly felborulásával. Éppen ezért rendelőnkben a kezelések része a logopédia, légzéstréning és tartásjavítás.

A legújabb kutatások, a lifestyle medicina és ausztrál protokollok integrálásával megalkottuk vadonatúj 8 hetes online funkcionális erősítő programunkat. Ez egy olyan program, mely egy részletes alvás és funkcionális felmérés után indul és minden lehetséges területen egyszerre dolgozik a funkcionális egyensúly visszaállításán. Postán küldünk gyakorló eszközöket és heti rendszerességgel vannak ellenőrzések, előadások és tanácsadás.

Kérdésed van? Keress bennünket bizalommal!

Telefonszámunk:

+36 1 306 7846

Cím:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

E-mail:

[email protected]

 

Rendelési idő:

Hétfő, szerda, csütörtök: 09:00-19:00

Kedd: 14:00-19:00

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

Kérjük, hogy időpontlemondás esetén telefonon, vagy e-mailben lépj velünk kapcsolatba! A Facebookon érkezett időpontlemondást sajnos nem tudjuk elfogadni. Köszönjük!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Share This