A fogszabályozás házhoz jön!

Dr. Hermann Gábor

Fogszabályozó szakorvos, alvásfogorvos

“Szeretek adni, nem csak egy mosolyt, mindig azt nézem mi az a legtöbb, ami kihozható egy kezelésből. Megszállottan keresem mindig a legújabb, legjobb módszereket, melyekkel pácienseim hasznára lehetek.”

A legmodernebb technológiának köszönhetően akár már ma, otthonról megkezdheted a láthatatlan fogszabályozó kezelésed. Érdekel, hogyan?

Add meg az e-mail címed, és nézd meg a videót, amiből kiderül, hogy milyen lehetőségeket rejt Számodra az online fogszabályozás! 


  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Saját fogtechnikai labor

Idő- és költségcsökkentés

Digitális mintavétel

Mintavétel fizikai kontaktus nélkül

3D technológia

Korszerű, modern megoldások

Online, láthatatlan fogszabályozás

A szabályos, egészséges mosoly önértékelésünk alappillére, és magabiztos megjelenésünk záloga. Azok, akik elégedett a mosolyukkal, határozottságot sugallnak, így sikeresebbek a munka- és a magánélet területén is. Ennek fényében tehát, kijelenthetjük, hogy mindannyian tökéletes mosolyra vágyunk. Sőt, mindannyian szeretnénk minél gyorsabban, kényelmesebben elérni a vágyott mosolyt; lehetőleg mások számára észrevétlen, láthatatlan fogszabályozóval.  

Jó hírünk, hogy az esetek 80%-ában hatékonyan használható a láthatatlan fogszabályozó készülék, ha fogtorlódás megszüntetése, a fogak közti rések zárása, a fogívek szélesítése, vagy a metszőfogak közti különbségek csökkentése a cél. Így, jó esély van rá, hogy a Te esetedben is alkalmazható ez a fogszabályozási technika.  

Készítettem Neked egy videót.  

Ebből a videóból miből mindent megtudhatsz a legmodernebb, láthatatlan fogszabályozó készülékről, a sikeres kezelés feltételeiről, és pontosan megismered annak minden lépését is. Nem nagyszerű, hogy ehhez nem kell mást tenned, mint megadni az e-mail címed, és hátradőlni a karosszékben?

Petruska Szonja a láthatatlan fogszabályozásról

Share This