KOZMETIKAI FOGSZABÁLYOZÁS RAGASZTOTT KÉSZÜLÉKKEL

Serdülők és felnőttek részére (12-18 és 18-99 éves kor)

Láthatatlan fogszabályozás, kompromisszumok nélkül

Mindannyian szép, szabályos mosolyra vágyunk, azonban nem minden esetben lehetséges a kivehető, láthatatlan fogszabályozó készülékes kezelés. Ha nem elegendő számodra, hogy csak az elülső fogaid álljanak szépen, vagy a fogak torlódásának mértéke vagy a harapás miatt kell hatékonyabb kezelés, akkor ez a módszer ideális választás a Számodra. A kezelés időtartama általában rövid, mert a fogívek kiformázásán kívül nem akarunk, vagy nem szükséges más céllal foglalkozni. Így gyorsan lekerülhet a fogszabályozó készülék.

Mi a különbség a kivehető és a ragasztott kozmetikai kezelések között?

Alapvetően mindkét kezelés során a fő cél a szép mosoly. A fő különbség abban rejlik, hogy a ragasztott készülékek összetettebb esetekben sokkal hatékonyabbak. Azaz, a konzultáció során érdemes átbeszélnünk, hogy a vágyott céljaid elérése érdekében melyik a legjobb megoldás.

Mikor van szükség ragasztott készülékkel történő kozmetikai kezelésre?

Olyan esetekben javasoljuk a kezelést, ha elsősorban esztétikai okok vezérelnek, de nem pusztán az elülső fogívek korrekciója a cél.

Mit érdemes tudnod a kozmetikai kezelésről?

  • A készülék kényelmes, komfortos, így rövid idő alatt meg tudod szokni.
  • A kezelés időtartama általában nem több 6-12 hónapnál.
  • A kezelés esztétikai célokat szolgál.
  • A készülék esztétikus, de látható.

Mit kell tenned, ha szeretnél kozmetikai fogszabályozást ragasztott készülékkel?

  1. Válaszd ki valamelyik konzultációs csomagunkat és gyere el a konzultációra. A diagnosztikai csomag részeként kapsz majd kérdőíveket, majd behívunk egy felmérésre. Ennek során röntgenfelvételek, komplex fotódokumentáció készül, valamint a száj digitális leképezése történik.
  2. A személyes, vagy csoportos konzultáción a Dr. Hermann Gábor a vizsgálat és az előzetes diagnosztikai információk alapján  ismerteti a kezelés pontos részleteitlehetőségeit. Továbbá, természetesen minden kérdésedre választ kapsz. Ezek alapján bele is tudsz vágni a kezelésbe.
  3. A következő alkalommal megkezdődik a kezelés.