KOZMETIKAI FOGSZABÁLYOZÁS RAGASZTOTT KÉSZÜLÉKKEL

Serdülők és felnőttek részére (12-18 és 18-99 éves kor)

Láthatatlan fogszabályozás, kompromisszumok nélkül

Mindannyian szép, szabályos mosolyra vágyunk, azonban nem minden esetben lehetséges a kivehető, láthatatlan fogszabályozó készülékes kezelés. Ha nem elegendő számodra, hogy csak az elülső fogaid álljanak szépen, vagy a fogak torlódásának mértéke vagy a harapás miatt kell hatékonyabb kezelés, akkor ez a módszer ideális választás a Számodra. A kezelés időtartama általában rövid, mert a fogívek kiformázásán kívül nem akarunk, vagy nem szükséges más céllal foglalkozni. Így gyorsan lekerülhet a fogszabályozó készülék.

Mi a különbség a kivehető és a ragasztott kozmetikai kezelések között?

Alapvetően mindkét kezelés során a fő cél a szép mosoly. A fő különbség abban rejlik, hogy a ragasztott készülékek összetettebb esetekben sokkal hatékonyabbak. Azaz, a konzultáció során érdemes átbeszélnünk, hogy a vágyott céljaid elérése érdekében melyik a legjobb megoldás.

Mikor van szükség ragasztott készülékkel történő kozmetikai kezelésre?

Olyan esetekben javasoljuk a kezelést, ha elsősorban esztétikai okok vezérelnek, de nem pusztán az elülső fogívek korrekciója a cél.

Mit érdemes tudnod a kozmetikai kezelésről?

  • A készülék kényelmes, komfortos, így rövid idő alatt meg tudod szokni.
  • A kezelés időtartama általában nem több 6-12 hónapnál.
  • A kezelés esztétikai célokat szolgál.
  • A készülék esztétikus, de látható.

Mit kell tenned, ha szeretnél kozmetikai fogszabályozást ragasztott készülékkel?

  1. Válaszd ki valamelyik konzultációs csomagunkat és gyere el a konzultációra. A diagnosztikai csomag részeként kapsz majd kérdőíveket, majd behívunk egy felmérésre. Ennek során röntgenfelvételek, komplex fotódokumentáció készül, valamint a száj digitális leképezése történik.
  2. A személyes, vagy csoportos konzultáción a Dr. Hermann Gábor a vizsgálat és az előzetes diagnosztikai információk alapján  ismerteti a kezelés pontos részleteitlehetőségeit. Továbbá, természetesen minden kérdésedre választ kapsz. Ezek alapján bele is tudsz vágni a kezelésbe.
  3. A következő alkalommal megkezdődik a kezelés.

Fatal error: Uncaught Error: Class 'DOMDocument' not found in /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php:6466 Stack trace: #0 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php(6408): GFForms::should_inject_hooks_js('<!DOCTYPE html>...') #1 [internal function]: GFForms::ensure_hook_js_output('<!DOCTYPE html>...', 9) #2 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/functions.php(4755): ob_end_flush() #3 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_ob_end_flush_all('') #4 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #5 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/plugin.php(484): WP_Hook->do_action(Array) #6 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/load.php(1052): do_action('shutdown') #7 [internal function]: shutdown_action_hook() #8 {main} thrown in /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php on line 6466