Fogszabályozó kezeléscsomag-választó

Eljött az idő!

Vedd a kezedbe az egészségedet és a gyógyulásodat. Válassz fogszabályozó kezelést! Számtalan gyógymód, millió lehetőség, sok ellentmondás. Vajon melyik a legjobb Számodra?

A nagy titok, hogy bár vannak orvosi szempontok, nagy részben Te döntöd el, milyen kezelésed legyen. Igen, jól látod, egy új időszak veszi kezdetét. Az orvos csak javaslatot tesz, elmondja a kezelés előnyeit és hátrányait, de végül Te döntesz. Ennek szellemében létrehoztuk a világ első fogszabályozó kezelés-választóját. Játssz el a gondolattal, nézd meg milyen lehetőségeid vannak! Amikor jössz a személyes konzultációra, már sokkal felkészültebb leszel, és könnyebben találjuk meg Számodra az ideális kezelést!

A fogszabályozás egy önkéntes orvosi szolgáltatás. (A részletekért kattints)

Önkéntes, hiszen az orvosi jog és etika alapján az orvosnak nem áll jogában riadalmat kelteni páciensében, hogy ő a kezelés mellett döntsön. Az orvos pusztán információkkal láthatja el páciensét, amelyek alapján ő meghozhatja a végső döntést.
Orvosi,  hiszen a szakma fejlődik, és folyamatosan vannak újabb és hatékonyabb módszerek és technikák. Ahogy évek óta folyamatosan, úgy a jövőben is elhozzuk a legjobb megoldásokat és a legújabb technológiát a létező leghatékonyabb kezelések érdekében.
Szolgáltatás, hiszen számunkra nem csak a szép mosoly, hanem az ideális harapás is fontos. Fogszabályozó szakorvosként az eredmény mellett hivatásunk egyik alappillére, hogy mindent elkövessünk annak érdekében, hogy a fogszabályozó kezelést kellemes élménnyé tegyük.
Mi így gondolkodunk a fogszabályozásról a HermannOrtho Rendelőben.
Dr. Hermann Gábor

Lássuk, milyen kezelés illik Hozzád!

  • Ide fogjuk átküldeni a válaszaid, hogy ki tudd nyomtatni.
  • Ha szeretnéd, szívesen felhívunk, és átbeszéljük a lehetőségeket.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Telefonon, vagy az űrlap kitöltésével kérnél időpontot?

Telefonszámunk:

+36 1 306 7846

Cím:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

E-mail:

[email protected]

 

Rendelési idő:

Hétfő: 9:00-19:00, Kedd: 9:00-15:00, Szerda: 9:00-18:00, Csütörtök: 8:00-17:00

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Share This