Dús ajkak, feszes arcbőr, tű és fájdalom nélkül

Hyaluron-filler

A Hyaluron- filler kezelés tű és fájdalom nélkül, a természetes hyaluronsavat pótolva, dús ajkakat és feszes arcbőrt eredményez!

Dús ajkak, feszes arcbőr, tű és fájdalom nélkül

Hyaluron-filler

A Hyaluron- filler kezelés tű és fájdalom nélkül, a természetes hyaluronsavat pótolva, dús ajkakat és feszes arcbőrt eredményez!

Mi is az a Hyaluron Pen?

A hyaluron pen egy olyan eszköz, amely a természetes hyaluronsavat képes átdiffundálni a szövetek mélyebb rétegeibe; mindezt tű nélkül, mindössze a levegő nyomásának a segítségével. A kezelés teljes mértékben biztonságos, hiszen maga a hyaluronsav a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag.

Bőrünk rugalmasságát és feszességét a hyaluronsavnak köszönheti. A hyaluronsav a bőr ún. epidermisz és dermis rétegeiben található. Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy megköti és a szövetek között tartja a szervezetünkben található vizet. Minél több hyaluronsav található a bőrben, annál több vizet képes megkötni, ezzel telt és fiatalos megjelenést eredményezve.

Az idő előrehaladtával azonban a hyaluronsav mennyisége fokozatosan csökken a szervezetünkben, ezért csakúgy, mint más vitaminok és ásványi anyagok, a hyaluronsav pótlása is szükségszerű. Ezt végezzük a Hyaluron- filler kezelés során!

Milyen arc- területeken alkalmazzuk?

  • ajakdúsításra, kontúrozásra és volumen- növelésére
  • ajkak körüli ún. szívó- ráncok feltöltésére
  • a nevető- ráncok kezelésére
  • a szemöldök közötti ránc feltöltésére
  • az orr-ajak közötti barázda feltöltésére

Mennyire tartós az eredmény?

A kezelés során ún. keresztkötött hyaluronsavat használunk. A klinikai kutatások alapján ez a molekulaszerkezet egy sokkal stabilabb, a szervezet által nehezebben lebontható forma. Ennek köszönhetően az eredmény egyéntől függően, akár 6- 9 hónapig is tartós marad. A Hyaluron- filler kezeléssel egy természetes, diszkrét, mégis szembetűnő eredményt tudunk elérni.

Milyen mellékhatásai lehetnek?

A Hyaluron- filler kezelés a gondos állapotfelmérésnek köszönhetően nem jár különösebb mellékhatásokkal. Néhány esetben a kezelés után közvetlenül minimális duzzanat, nagyon ritka esetben apró véraláfutás tapasztalható, amely 1-3 napon belül teljesen elmúlik.

Mennyi hyaluronsavat szükséges bejuttatni a kezelés során?

A bejuttatott anyag mennyisége minden esetben az adott terület nagyságától és a kívánt eredménytől függ. Egy kezelés alkalmával általában 1-3 ml hyaluronsav felhasználása szükséges az ideális eredmény elérése érdekében. Sok esetben az ún. rétegzést alkalmazzuk, amikor az első alkalommal kisebb mennyiségű anyagot töltünk, majd 2 hét múlva egy újabb töltéssel véglegesítjük a kívánt eredményt. Ennek köszönhetően az eredmény tartósabbnak bizonyul.

Mire szükséges figyelnem a kezelés után?

A Pácienseknek a kezelést követően mindössze annyi a teendőjük, hogy néhány napon keresztül -a rendelőben elsajátított módon- alkalmanként masszírozzák a kezelt területet. Továbbá az alábbiakra fontos figyelni:

  • A kezelést követő 3 napban a kezelt területet védje az erős fényhatásoktól.
  • A kezelést követő 3 napban a kezelt területen javasolt mellőzni a smink- és kozmetikai termékek használatát
  • A kezelést követő 1 hétben védje a kezelt területet az erős hőhatásoktól (túl forró ételek, italok; szauna; intenzív izzadással járó sporttevékenység; gyógyfürdők… stb.)

Hyaluron- filler kontra Injekciós feltöltés

Hyaluron- filler

 

Injekciós feltöltés

Fájdalom

A kezelt bőrfelületen felszíni érzéstelenítés alkalmazunk; a kezelést tű nélkül végezzük, így nem jár fájdalommal.

 

A kezelés során tűvel és fecskendővel történik az anyag beinjekciózása,amely felületi érzéstelenítés mellett is jelentős fájdalommal jár.

Mellékhatások

A kezelés után esetenként jelentkező, minimális duzzanat 1- 2 nap alatt elmúlik.

 

A kezelést követően jelentősebb bevérzés és ödéma alakul ki, melyek felszívódása kb. 2-3 hét.

Tartósság

Egyéntől függően 8- 12 hónap.

 

Eljárástól függően 9- 18 hónap.

Hyaluron- filler csomagajánlat

Első alkalom

Az első alkalommal a konzultáció keretei között felmérjük az egyéni igényeket és közösen, az arcesztétikai tanácsadás során határozzuk meg a célt. Majd a választott arcterület kezelése is megtörténik. A felhasznált anyag mennyiségétől függően az első alkalom díja: 0,5 ml 59.900 Ft; 1 ml 79.900 Ft

Kontroll

A kezelést követően (1-2 hónap múlva) egy alkalommal ingyenes kontrollt biztosítunk.

Második alkalom

Amennyiben a kívánt cél eléréséhez a rétegzés módszerét választjuk, az első alkalmat követő 2- 2,5 hét múlva egy újabb alkalom során kerül felhasználásra a korábban megvásárolt anyagmennyiség. A második töltési alkalom, korábban vásárolt anyag felhasználása esetén 35.000 Ft. (Amennyiben további töltőanyag felhasználását szeretné, 25% kedvezményt biztosítunk az újonnan vásárolt anyag árából.)

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Rendelő:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

Rendelési idő:

 

Hétfő: 09:00-14:00

Kedd: 09:00-19:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-19:00

Visszahívást kérek!

ingyenes videó

A videó címe

Add meg a keresztneved és az e-mail címed, aztán már küldjük is neked a videót!