Rólunk mondták

Szeretnék köszönetet mondani a #drhermann csapatnak, hogy ilyen szép fogsorom lett általuk.  Dr. Hermann Gábor kezei alatt, olyanok lettek a fogaim amilyenre, mindig is vágytam. Most már a mosolygás nem okoz semmiféle rossz érzést.. sőt!!  Mióta szép egyenletesek a fogaim, azóta csak “vigyorogni” tudok 😄
Fitnesz versenyzőként fontos volt, hogy ne legyen látható a szabályzó készülékem, így a Smileazy mellett döntöttük! 
Átlátszó, fájdalommentes, könnyen kezelhető.. pont, amilyenre szükségem volt! Külön köszönöm Katának és Orsinak, hogy mindig segítségemre voltak! Igazi kis “család” aminek tagja lehettem én is! 
Az egyik legjobb döntés volt, hogy belevágtam és, hogy Őket választottam!

/Petruska Szonja/

Gyermekkoromban már szabályozták a fogaimat, de a várt eredmény sajnos elmaradt. Pár év elteltével úgy éreztem, hogy még mindig kuszák a fogaim, ezért döntöttem ismét a fogszabályozás mellett. Mivel ismert emberként élem a hétköznapjaimat, ezért mindenképpen zavart volna ha egy olyan fogszabályozót kapok, ami látható. Dr. Hermann Gábortól hallottam először a láthatatlan fogszabályozásról. A konzultáció után, egyből éreztem, hogy ez a kezelés nekem való. A közelmúltban ért véget a fogszabályozási folyamatom és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

/Béres Alexandra/


Tisztelt Hermann Gábor Doktor Úr és Csapata a Lányok, Anita, Era…. Mindenki, aki dolgozott az egészségemért!
Kivételes szerencsének tartom, hogy megtaláltam Önöket! Egy lelkiismeretes fogszabályozó doktornő (aki nem vállalta a kezelésemet) ajánlotta Hermann doktor urat, “az ország legjobb fogszabályozó szakorvosaként” aposztrofálva őt. Ha egy szakmabeli így értékelve ajánl valakit, csak jó lehet, biztattam magam.
Így új reményekkel telve, nagyon izgulva indultam a konzultációra. Hát emberek, igen a hír igaz!  -szakértelem, -tudás, -rengeteg kiváló referencia, -tájékoztatás a kezelés mibenlétéről, -naprakész tájékoztatás a kezelés folyamatáról, -rám-való-figyelem érzékeltetése, igen az egészséged fontos nekünk is, -megnyugtató-kedves szavak, bánásmód. Kicsit vicces ugyan, de mégis azt mondom, szerettem idejárni Önökhöz a HERMANNORTHO Rendelőbe. Félelmeim a kudarctól szertefoszlottak, sikerült A MŰ, a fogszabi. Gratulálok Önöknek és hála és köszönet! Ha egy szóval kéne elmondanom mindezt, akkor az a szó: KIVÁLÓ! Egyúttal megköszönöm Önöknek mindazt, amit kaptam!
Tisztelettel-szeretettel:

/Berczik Zsuzsa Bp. 2018. február 2./

Sok fogszabályozással foglalkozó rendelőben jártam, mielőtt rászántam magam a kezelésre. Azért döntöttem a HermannOrtho mellett, mert sehol máshol nem találkoztam azzal a profizmussal és azzal a holisztikus látásmóddal mint itt. A személyre szabott kezelésnek és a hihetetlenül kedves csapatnak köszönhetően újra merek mosolyogni.

/Radnai-Tóth Judit/

Korábbi fogszabályozó kezelésem után néhány metszőfogam visszamozdult. Hivatásom miatt nagyon fontos a szép mosoly és attraktív fogazat, ugyanakkor látható készüléket nem viselhetek. Nagyon boldog vagyok, hogy már léteznek ilyen komfortos, láthatatlan készülékek, mellyel visszakaptam mosolyomat.

/Kerstin Sekimoto/

Hatalmas öröm számomra, hogy a HermannOrtho profi csapatának köszönhetően ismét bátran merek mosolyogni! Nagyon szeretek Hozzátok betérni, mivel kellemes, családias hangulat fogad és mindig nagy mosoly van az arcotokon. Köszönöm mindnyájatoknak a türelmet, a kedvességet és ezt a mérhetetlen profizmust! Köszönöm és örökké hálás leszek! (Most szélesen mosolygok a gyönyörű, egyenes fogaimmal.)

/Bálizs Anett/

20 évesen ugyan volt fogszabályozóm, de a kezelést követően fogaim visszamozdultak. 30 felett már láthatatlan készülékre és gyors eredményekre vágytam.
Nem kell, hogy a fogsorom mindenáron leképezze az anatómia könyv képsorait, csak az eredmény legyen kozmetikailag tökéletes.
A Hermannortho ezt mind időben, mind költségben feleannyiért vállalta, mint mások.
Amikor pedig a fogaim a kezelés végére mégsem követték pontosan a virtuális világ 3D terveit, Gábor pontosan tudta hogyan csalja őket mégis a helyükre. 😉
Megbízhatóság, profizmus és pontosság jellemzi az egész csapatot.
Köszönöm!

/N. Enikő/

Kedves Gábor és csapata!

A fogaimmal évek óta küszködtem, míg nem kerültem a kezeitek közé és csodát tettetek. 😊
Több, mint öt éve vagyok a páciensetek és csak pozitív gondolataim vannak veletek kapcsolatban.
Gábornál profibb szakembert nem ismerek és a csapat is csodálatos. Mindig jó szívvel megyek hozzátok!
Amióta lekerült a fogszabályozóm csak mosolygok és dicséreteket kapok. Mindenkinek ajánlom a HermannOrthot, ha a profizmus, jó közösség és a végeredmény számít! 😊
Köszönöm a mosolyom!

/Benke Bogi/

A rossz harapásom miatt az utóbbi időben első fogaim láthatóan egyre inkább mozdultak szét, sajnos a fogágy állapota is sokat romlott. Amikor belevágtam a kezelésbe sokan hitetlenkedtek, hogy az én koromban még sikeres lehet a fogszabályozás. Azóta elmúlt közel egy év és valóban csodálatos dolgok történtek. A fogszabályozásom néhány kellemetlen nap után sokkal több örömöt jelentett. A változás pedig hétről hétre szemmel látható lett. A környezetemben pedig egyre többen állították, hogy visszakaptam a mosolyomat.

/Dallos Zsuzsanna/

Nagyon elkeseredve, utolsó mentsvárként érkeztem a rendelőbe, mivel korábban minden fogszabályozó orvos azzal küldött el, hogy az én esetemben már késő bármit is tenni, vagy ha mégis az több fog kihúzásával, műtéttel és hosszú ideig tartó fogszabályozó viseléssel lehetséges esetleg. Teljesen kétségbe voltam esve, de aztán az interneten ráakadtam a HermannOrtho honlapjára, és úgy döntöttünk, ezt még megpróbáljuk. Már az első konzultáció hihetetlenül más volt, mint amit bármikor eddig tapasztaltam. Mindenki kedves volt, igyekeztek megnyugtatni, nagyon sokat foglalkoztak velem és végül olyan kezelési terv született, hogy nem is mertem először elhinni. Azóta eltelt másfél év, és mindenféle foghúzás vagy műtét nélkül szinte teljesen rendbe jöttek a fogaim. Ráadásul a kezelés nagy részében még csak nem is látszott a készülék. Mindehhez hozzájárul még a rendelő megnyugtató hangulata, a családias légkör és az az odafigyelés, amit én még sehol máshol nem tapasztaltam. Nagyon nagyon hálás vagyok mindezért és mindenkinek azt javaslom, hogy bátran keresse fel a rendelőt, mert itt tényleg nincs lehetetlen!

/Soltész Ági/

Már 8 éve használtam éjszakai fogszabályozót eredménytelenül amikor úgy döntöttem, hogy Dr. Hermann Gáborhoz fordulok. Az általa javasolt felragasztott fogszabályozóval olyan eredményt értek el amilyenről korábban csak álmodni mertem. A rendszeres kontrollok mindig jó hangulatban teltek, fájdalommentesen zajlottak. A HermannOrtho csapatának lelkiismeretességéről tanúskodik, hogy a kezelésemet a felragasztott fogszabályozó eltávolítása után sem fejezték be. Éjszakai fogszabályozóval gondoskodtak arról, hogy az elért állapot fennmaradhasson, jelenleg pedig láthatatlan készülékkel dolgozunk a tökéletes eredményért. Nekik köszönhetem, hogy sokkal jobban érzem magam és magabiztosabb vagyok mint korábban.
Baráti üdvözlettel,

/Iványi Noémi/

Dear Dr Hermann and the team,
 
We just would like to THANK YOU for the very good care you offered to Isaure and Lorraine to have their best smile!
You were always available, friendly but above all, so professionnal..
 
All our best and regards,

/Tiphaine/