Kozmetikai fogszabályozás Smileazy készülékkel

Serdülőkorúak és felnőttek részére (12-18 és 18-99 éves kor)

Szép mosoly, egyszerűen, ahogyan szeretnéd

Kijelenthetjük, hogy mindannyian tökéletes mosolyra vágyunk, sőt, mindannyian szeretnénk minél gyorsabban, kényelmesebben elérni a vágyott mosolyt; lehetőleg mások számára észrevétlen, láthatatlan fogszabályozóval.  Jó hírünk, hogy az esetek 80%-ában hatékonyan használható a láthatatlan fogszabályozó készülék, ha fogtorlódás megszüntetése, a fogak közti rések zárása, a fogívek szélesítése, vagy a metszőfogak közti különbségek csökkentése a cél. Így, jó esély van rá, hogy a Te esetedben is alkalmazható ez a fogszabályozási technika.

Konzultálni szeretnék!  

Gyors, kényelmes, kivehető, láthatatlan

Nem véletlenül ez a legnépszerűbb, legkedveltebb módja a fogszabályozásnak, hiszen a láthatatlan készülék számos különböző előnnyel bír. Egyrészt, mások számára szinte teljesen észrevétlen, másrészt viselője is könnyen, gyorsan megszokja. A készüléket könnyű tisztán tartani, és nem akadályoz a fogmosásban, étkezésben sem, hiszen ki tudod venni. Sőt, a legmodernebb technológiának köszönhetően lehetőséged van a kezelés alatt online konzultációkra, így nem szükséges személyes kontrollra járnod.

Milyen esetekben ajánlott a láthatatlan fogszabályozó kezelés?

Kisebb, vagy közepes fogtorlódások kezelésére tökéletes. Hasonlóan, ha rések vannak a fogak között, és azokat szeretnénk bezárni. Nagyjából akkor a legideálisabb kezelés, ha leginkább az első, mosoly során látható fogakkal szeretnél foglalkozni, de a harapással, a hátsó fogakkal nincs sok tennivaló.

Jelentős eltérés esetén el lehet gondolkodni más kezelési alternatívákon. Ezt át tudod majd beszélni kezelőorvosoddal a konzultáció során.


Mit érdemes tudnod a láthatatlan, kozmetikai fogszabályozó kezelésről?

  • A kezelés időtartama 3-9 hónap között alakul.
  • A készülék kényelmes, komfortos, pillanatok alatt megszokod majd.
  • A kezelés ideje alatt elegendő 2-3 havonta kontrollra járni.
  • A készülék mások számára szinte teljesen láthatatlan.
  • A kezelés célja az elülső fogak helyzetének beállítása.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a láthatatlan, kozmetikai fogszabályozó kezelésen?

  1. Válaszd ki valamelyik konzultációs csomagunkat és gyere el a konzultációra. A diagnosztikai csomag részeként kapsz majd kérdőíveket, majd behívunk egy felmérésre. Ennek során röntgenfelvételek, komplex fotódokumentáció készül, valamint a száj digitális leképezése történik.
  2. A személyes, vagy csoportos konzultáción a Dr. Hermann Gábor a vizsgálat és az előzetes diagnosztikai információk alapján  ismerteti a kezelés pontos részleteitlehetőségeit. Továbbá, természetesen minden kérdésedre választ kapsz. Ezek alapján bele is tudsz vágni a kezelésbe.
  3. A következő alkalommal megkezdődik a kezelés.
Konzultálni szeretnék!  

Milyen konzultációs lehetőségek állnak a rendelkezésedre?

A HermannOrtho Rendelő egyedülálló lehetőséget biztosít, hogy kiválaszd a Számodra legmegfelelőbb konzultációs formát. Online beszélgetés keretében ismernél meg bennünket, vagy személyesen szeretnél inkább ellátogatni hozzánk? Az egyéni, vagy a csoportos konzultáció felelne meg inkább az igényeidnek? Minden lehetőségnek megvannak az előnyei. Válaszd azt, amelyik a legközelebb áll Hozzád!