Fogszabályozó kezeléseink

Gyermekkori fogszabályozás

Amellett, hogy beállíthatjuk a szabályos mosolyt, segíthetjük a cumiról való leszoktatást, és akár a gyermek közérzetét, alvásminőségét is javíthatjuk. A funkcionális kezelések pedig kiemelt szerepet vállalnak az általános egészségmegőrzésben is.

Bővebben a kezelésekről  
Gyermekkori fogszabályozás
Serdülőkori fogszabályozást

Serdülőkori fogszabályozás

A célok ismeretében a páciens az orvossal és a szülővel közösen választja ki a megfelelő kezelést, így mindvégig motivált marad és örömmel jár kontrollra. Közvetlen, fiatalos, lendületes csapatunk pedig igyekszik, hogy pozitív élménnyé varázsolja a fogszabályozást.

Bővebben a kezelésekről  

Felnőttkori fogszabályozás

Kozmetikai-, helyreállító- és funkcionális kezeléseink között mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Fogszabályozó kezeléseink nem csupán a szép, szabályos mosoly kialakulását, hanem az életminőség javulását is támogatják.

Bővebben a kezelésekről  

Láthatatlan fogszabályozás

A láthatatlan, kivehető fogszabályozó egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen felnőttként nem mindenki engedheti meg magának, hogy látható készüléket viseljen. Készülékeink a legújabb technológia alkalmazásával, saját digitális 3D laborunkban készülnek.

Bővebben a kezelésekről  

Milyen konzultációs lehetőségek állnak a rendelkezésedre?

A HermannOrtho Rendelő egyedülálló lehetőséget biztosít, hogy kiválaszd a Számodra legmegfelelőbb konzultációs formát. Online beszélgetés keretében ismernél meg bennünket, vagy személyesen szeretnél inkább ellátogatni hozzánk? Az egyéni, vagy a csoportos konzultáció felelne meg inkább az igényeidnek? Minden lehetőségnek megvannak az előnyei. Válaszd azt, amelyik a legközelebb áll Hozzád!