10+1 tipp, amit a gyermek jó alvásáért MÁR MA megtehetsz!

Rosszul alszik a gyermek? Sokat forgolódik, éjszaka felébred? Esetleg fáradt, nyűgös, levert és romlik az iskolai teljesítménye? Most megtudhatod, hogy mit tehetsz azért, hogy éjjel jól aludjon és nappal kipihent legyen!

Add meg az e-mail címed, és máris elküldöm a videót 10+1 tippel!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Ez a videó azért különleges, mert nemzetközileg elismert alváskutatók azonnal alkalmazható, gyakorlati tanácsait tartalmazza.

Mindenképp nézd meg ezt a videót, ha a gyermeked…


  • éjszakánként sokat forgolódik

  • gyakran vannak rémálmai

  • nehezen alszik el

  • nehéz felébreszteni

  • álmában csikorgatja a fogait


Milyen kérdésekre kapsz választ a videóból?


  • Megtudod, hogy milyen okok állhatnak az alvásproblémák hátterében.

  • Olyan tanácsokkal látlak el, amelyeket már ma a gyakorlatba ültethetsz.

  • Így a gyermeked akár már holnap sokkal energikusabb, kipihentebb és felszabadultabb –, hosszú távon pedig egészségesebb lehet.


Miért érdemes megnézned ezt a videót?


Felelősségteljes szülőként nyilván a gyermeked egészsége az első és a legfontosabb a számodra. Bizonyára odafigyelsz a helyes táplálkozásra, a rendszeres testmozgásra, és ügyelsz rá, hogy a kicsi minden este korán lefeküdjön. De mit tehetsz akkor, ha mégsem alszik el időben, vagy rendszeresen felébred, reggel kialvatlanul kel, esetleg éjjel átjár a szülői hálószobába? Ezekre a kérdésekre adok választ Neked ebben a négyperces videóban.

Miért készítettem el ezt a videót?

Egyrészt, mert szülőként és orvosként is tudom, hogy milyen fontos a jó alvásminőség. A felületes, rossz minőségű alvás sajnos nagyon komoly egészségügyi problémákhoz vezethet, melyeket egy kis odafigyeléssel jó eséllyel megelőzhetünk.

Hosszú évek óta kutatom az egészségmegőrzés és az alvás összefüggéseit, rendszeresen tartok előadásokat ebben a témában nemzetközi- és hazai konferenciákon, továbbá a Magyar Alváskönyv szerkesztésében is volt szerencsém társszerzőként részt venni.

Magyarország első és egyetlen alvásfogorvosaként úgy hiszem, hogy sokkal nagyobb figyelmet kell szentelnünk a gyermekek és a felnőttek alvásminőségének, hiszen a pihentető alvás az egészségünk záloga.

Azért készítettem, és teszem ingyenesen letölthetővé ezt a videót, mert bízom benne, hogy így széles körben ismertté tehetem azokat az egyszerű lépéseket, amelyekkel jelentősen javíthatjuk gyermekeink alvását, így jobb eséllyel őrizhetjük meg egészségüket.


Dr. Hermann Gábor
Alvásfogorvos, gyermekfogszabályozás-specialista