A mosoly örömet ad. Osszuk meg a mosolyt másokkal is!

HermannOrtho MosolyKözösség

A HermannOrtho csapataként hiszünk a közösség és az összetartás erejében. Hisszük, hogy a gyógyulási folyamat gyorsabb, a kezelés hatékonyabb, ha odafigyelünk egymásra; ha segítjük és támogatjuk egymást. Ebben a szellemben hoztuk létre a HermannOrtho Közösséget, melynek tagjai számára új élményekkel teli programlehetőségeket biztosítunk, partnereink pedig speciális, kedvezményes csomagajánlatokkal kedveskednek közösségünk minden tagja számára.

Hogyan lehet Ön is a HermannOrtho MosolyKözösség tagja?

Egykori, vagy jelenlegi páciensünkként van lehetősége regisztrálni a HermannOrtho Mosolyközösségbe. A regisztrációhoz egy rövid űrlap kitöltése szükséges, mely ide kattintva is elérhető.

Igazi közösség csak ott jön létre, ahol az emberek rejtélyes módon szeretik egymást. Vagyis barátok.

Müller Péter

Tekintse meg a HermannOrtho MosolyKözösség tagjai számára összeállított egyedülálló kedvezményeket!

Cocó7 Csokoládébolt és Látványműhely

Csokoládék, torták, sütemények, kávé és tea minden mennyiségben. A HermannOrtho Mosolyközösség tagjainak 10% állandó kedvezménnyel.

Facebook: www.facebook.com/coco7csoki/

Cím: 1015 Budapest, Hattyú u.1.

Fitness, wellness a belváros szívében: Bliss & Body

A Bliss & Body Fitness, wellness a HermannOrtho Mosolyközösség minden tagjának 10% állandó kedvezményt biztosít minden jegy és bérlet árából.

A Bliss & Body bemutatkozik

A komplexumban minden megtalálható, ami az egészséges életmód fenntartásához szükséges. Fitnesz részlegünk a legmodernebb kardio és erősítő gépekkel van felszerelve, valamint vendégeink különböző csoportos órákon és úszásoktatáson is részt vehetnek. Tapasztalt személyi edzőink segítenek a vendég adottságainak és céljainak megfelelő edzéstervet kidolgozni a gyors és hatékony eredmények elérése érdekében. Wellness részlegünk biztosítja az edzés utáni kikapcsolódást, amely magába foglal egy 1,5 m mély úszómedencét, jacuzzit, szaunát, gőzfürdőt és szoláriumot. Továbbá igény szerint masszőrjeink állnak vendégeink rendelkezésére.

Weboldal: www.blissandbody.hu

Cím: 1066 Budapest, Ó utca 43-49.

Kortalan szépség; Perényi Luxury Beauty Center

A Perényi Luxury Beauty Center a HermannOrtho MosolyKözösség tagjait  ingyenes stílustanácsadással várja, és egy alkalommal bármely szolgáltatás árából 20% kedvezményt biztosít.

A Perényi Luxury Beauty Center bemutatkozik

Luxus-szépségszalonunkban vendégeink egyedülállóan exkluzív környezetben élvezhetik a legújabb generációs, legprofesszionálisabb, innovatív kozmetikai technológia előnyeit, testi-lelki felfrissülésükről pedig magasan képzett szakembereink gondolkodnak.

Weboldal: www.buda.perenyiszalon.hu

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 52.

Exkluzív ruhakollekció, Camicia By Korinna

A Camicia By Korinna ruhaszalon és webshop a HermannOrtho MosolyKözösség tagjainak minden vásárlásuk alkalmával exkluzív hernyóselyem díszzsebkendőt ajándékoz.

A Camicia By Korinna bemutatkozik

Kocsis Korinna szépségkirálynő és topmodell, valamint Király Beáta divattervező közös elképzeléséből 2013-ban jött létre a Camicia By Korinna. Ekluzív kollekciónkat elsősorban üzletasszonyok részére alakítottuk ki, ezért tervezéskor főleg arra törekedtünk, hogy olyan nők számára készítsünk ruházatot, akik az üzleti életben és a hétköznapokon is szeretnének egyedi és kiváló minőséget viselni.

Weboldal: www.camiciabykorinna.hu

Készségfejlesztő fajátékok gyermekeknek, Fauna Trade

A Fauna Trade Kft 20 éve nemzetközi szinten élen jár a káros anyagoktól mentes, készségfejlesztő fajátékok készítésében és forgalmazásában. A HermannOrtho MosolyKözösség minden tagja számára 10% állandó kedvezményt biztosít vásárlásuk végösszegéből.

A Fauna Trade bemutatkozik

A Fauna-játékok hamar a kicsik szívéhez nőnek, hiszen kedves színeket használunk, ízléses és barátságos formavilágot alakítunk ki. A játék felhőtlen élvezete közben a legkisebbek finommotoros készségei is fejlődnek, így a tanulás és a játék öröme összekapcsolódik.Tartós, minőségi termékeink akár több generációt is kiszolgálnak, és természetesen az EU-szabványok betartásával készülnek. Számunkra is fontos a környezettudatosság, ezért minden fajáték káros anyagoktól mentes, környezetbarát. 

Weboldal: www.faunatrade.hu

Cím: 1134 Budapest, Lehel utca 14.

Virágküldés éjjel-nappal, VirágDealer

A VirágDealer éjjel-nappal nyitva tartó üzletével várja vásárlóit, és akár éjszakai virágszállítást is örömmel vállal. A HermannOrtho MosolyKözösség tagjai számára a vásárlás végösszegéből 20% állandó kedvezményt biztosít.

Weboldal: www.viragdealer.hu

Üzletek címe:

  • 1053 Budapest, Múzeum krt. 35.
  • 1068 Budapest, Lövölde tér 3-6.
  • 1205 Budapest, Mártírok útja 205.


HermannOrtho Mosolyközösség

    Regisztrációmmal a HermannOrtho MosolyKözösség tágjává válok, és igénybe vehetem a fenti kedvezményeket. A regisztrációm semmilyen anyagi kötelezettséggel nem jár, és bármikor visszavonhatom.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Share This