Hatékony megoldás állkapocsízületi problémákra és alvászavarokra

Mosoly és Egészség webinárium

Az állkapocs ízületi probléma valójában egy tünetcsoport, hiszen a kattogás, a fájdalom, a nyitási korlátozottság ugyanúgy ide tartozik, mint a nyaki izomfájdalom, a sok fejfájás és arcfájdalom is. Nagyon sok embert érint és nagyon sok módszer ismert a kezelésre. 

Mégis miért nincs egy átütő megoldás, és miért jár nagyon sok páciens szakembertől szakemberig a megoldást kutatva? A legújabb kutatások egy egészen új megvilágításba helyezik az állkapocs ízületi problémakört. Ez valójában szorosan összefügg az alvásminőséggel. Webinárunk részben ezt az új megközelítést járja körül.

A webinar ingyenes, de előzetes regisztrációhoz között. Annak érdekében, hogy minden kérdésre legyen idő, a létszám korlátozott. Regisztrálj időben, helyek még rendelkezésre állnak!

Az alvás és állkapocs egészsége több szálon kapcsolódik, és a tartós és sikeres kezelés kulcsa éppen az lesz, hogy megvizsgáljuk mindkét területet, és a kezelést is több oldalról erősítsük.
Alvási problémák természetesen jelentkezhetnek állkapocs-érintettség nélkül is. A felnőttkori alvásprobléma rendkívül sok embert érint. Még óvatos becslések szerint is nagyjából minden harmadik ember érintett valamilyen alvászavar tekintetében, ráadásul a súlyos alvási apnoék 80%-a nincs is felfedezve. 
Azaz, nagy feladat vár az alvásfogászatra, mert a korai felismerésben és a kezelésben egyaránt fontos szerepe lehet. Végre Magyarországon is elérhető alvásfogászat. A webinár kitér majd a vizsgálati és kezelési módszerekre is, illetve lehetőséget biztosít kérdések feltételére is, éppen ezért a résztvevők számát korlátozzuk. Foglald le a helyed most és gyűjtsd kérdéseid! Szeretettel várunk!

Regisztrálj most az ingyenes webinárra!

A webinár időpontja: 2020. április 8. 19:00

  • Ha küldesz egy képet, akkor erről a konkrét esetről is beszélünk majd az előadáson (természetesen név nélkül).
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Share This