Gyermekkori fogszabályozás

Válassz személyre szabott gyermekkori fogszabályozó kezeléseink közül, kérj időpontot most!

Gyermekkori fogszabályozás

Válassz személyre szabott gyermekkori fogszabályozó kezeléseink közül, kérj időpontot most!

Ebben a korcsoportban a kezelések egy része a megelőzést szolgálja. Vagy a cumizásról, ujjszopásról szeretnénk leszoktatni a gyermeket, vagy egy korábban elveszett fog helyét szeretnénk tartani. A másik kezeléscsoport az aktív kezelésről szól! Szép mosolyt szeretnénk, vagy akár még többet. Szép mosolyt és jobb alvásminőséget, szebb profilt, jobb testtartást. Bármennyire meglepő, a fogszabályozó kezelés kapcsán ezek a kérdések is felmerülnek, sőt ezekre a problémákra is lesz megoldás. Tekintsd meg a mai modern gyermekkori fogszabályozás teljes palettáját!

Kezeléseink

Gyermekkori ujjszopás leszoktató kezelés

Rövid, korlátozott kezelés a fogak fejlődése szempontjából, a rossz szokásról való leszoktatás érdekében.

Gyermekkori helyfenntartó kezelés

A kezelés célja egy, vagy több hiányzó tejfog helyének megtartása, a fogazat méretének megőrzése a fogváltás végéig.

Gyermekkori helyreállító kezelés

A cél a fogívek formázása, a maradó fogak helyének előkészítése és a fogíven belüli szabálytalanságok korrekciója.

Gyermekkori egészségközpontú kezelés

Amennyiben a fogak, állcsontok állása jelentősen eltér egymástól, vagy a fogszabályozó eltérés társul nyelési, légzési, testtartással kapcsolatos, vagy alvási problémával, akkor ez a kezelés lesz a legmegfelelőbb.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'DOMDocument' not found in /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php:6466 Stack trace: #0 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php(6408): GFForms::should_inject_hooks_js('<!DOCTYPE html>...') #1 [internal function]: GFForms::ensure_hook_js_output('<!DOCTYPE html>...', 9) #2 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/functions.php(4755): ob_end_flush() #3 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_ob_end_flush_all('') #4 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #5 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/plugin.php(484): WP_Hook->do_action(Array) #6 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/load.php(1052): do_action('shutdown') #7 [internal function]: shutdown_action_hook() #8 {main} thrown in /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php on line 6466