Felnőttkori fogszabályozás

Válassz személyre szabott felnőttkori fogszabályozó kezeléseink közül, kérj időpontot most!

Felnőttkori fogszabályozás

Válassz személyre szabott felnőttkori fogszabályozó kezeléseink közül, kérj időpontot most!

Akár az esztétika a cél, akár a harapás helyreállítása, a felnőttkori fogszabályozás döntési folyamata összetett lehet. Fogművek, foghiányok, fogágy állapota, állcsontok helyzete és esetleges egyéb tünetek árnyalhatják, hogy mi legyen a legideálisabb kezelés. A kozmetikai fogszabályozás nagyon népszerű, és valóban sok esetben van erre lehetőség. Ugyanakkor, nagyon sok páciens profitál olyan kezelésekből is, amelyekben a harapás helyreállítását állcsontsebészet, vagy foghúzás nélkül oldjuk meg. Tekintsd meg a különböző kezelési kategóriákat!

Kezeléseink

Kozmetikai kezelés ragasztott fogszabályozó készülékkel

A cél szintén a szép mosoly elérése, a lehető legrövidebb idő alatt. Ugyanakkor lehet, hogy egy kivehető készülék nem a leghatékonyabb a komplexebb fogazati helyzetre, vagy a páciens szeretne olyan készüléket, amellyel kevesebbet kell foglalkozni. Ebben az esetben a ragasztott készülékek a legalkalmasabbak.

Felnőttkori helyreállító fogszabályozás

Gyakran előfordul, a szép mosolynál többet szeretne a páciens. Megesik, hogy több a tennivaló. Az szabályos fogívek mellett a széles mosoly, a rágás, a fogsorok illeszkedésének helyreállítása is cél. Ezek a kezelések komplexebbek, mint kozmetikai kategória, de sokszor az esztétikában is többet adnak.

Felnőttkori egészségközpontú kezelés

A szép mosoly vágya mellett felmerül, hogy az állcsontok közötti nagy különbséget, vagy aszimmetriát (szebb profilt kialakítva) hogyan lehetne megoldani állcsont-sebészet, vagy foghúzás nélkül. Erre a megoldás egy olyan különleges kezelés, ami az egész világon újdonság. Az állcsontokat felfüggesztő izomrendszer átprogramozása egy speciális tréningprogram segítségével történik. Erre épül rá a fogszabályozó kezelés.

Felnőttkori állkapocs ízületi és/vagy alvás problémák kezelése

Esetenként a páciens nem feltétlenül, vagy nem első sorban az esztétikai okok miatt keres fel minket, hanem a fájdalmas, vagy kattogó állkapocs miatt, vagy éppenséggel alvással összefüggő panaszokkal küzd. Rendelőnk olyan protokollokat dolgozott ki, amelyek komplex módon oldják meg ezeket a kellemetlen problémákat.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'DOMDocument' not found in /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php:6466 Stack trace: #0 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php(6408): GFForms::should_inject_hooks_js('<!DOCTYPE html>...') #1 [internal function]: GFForms::ensure_hook_js_output('<!DOCTYPE html>...', 9) #2 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/functions.php(4755): ob_end_flush() #3 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_ob_end_flush_all('') #4 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #5 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/plugin.php(484): WP_Hook->do_action(Array) #6 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/load.php(1052): do_action('shutdown') #7 [internal function]: shutdown_action_hook() #8 {main} thrown in /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php on line 6466