EGÉSZSÉGKÖZPONTÚ KEZELÉS

Serdülők és felnőttek részére (12-18 és 18-99 éves kor)

Összetett megoldás összetett problémákra

Szeretnél szép mosolyt, szabályos fogsorokat, jó harapást és előnyös profilt? Alapvetően híve vagy az egészséges életmódnak és a természetes megoldásnak, illetve szeretnéd elkerülni a sebészi beavatkozást és a foghúzást? Mindaz amit látsz a fogsorokon, arcodon összefüggésben van a test egészének állapotával.

A komplex, funkcionális kezelés megoldást jelent a problémáidra. A fogak és állcsontok állása nem csak a fogakról és állcsontokról szól. Amennyiben természetes módon, a lehető legkevesebb mellékhatással szeretnénk dolgozni, a kezelés nem merülhet ki pusztán a hagyományos fogszabályozásban. A siker érdekében a fogszabályozó kezelés mellett nagy figyelmet fordítunk a fogakat környező nyelv, ajkak, izmok és kötőszövetek funkcionális egyensúlyára, a légzésre, alvásra, testtartásra.

A komplex funkcionális kezelés hatékony megoldást nyújt

Testünk komplex rendszerként működik, így a felmerülő egészségügyi panaszok is összetett kezelést igényelnek. Ennek szellemében hoztuk létre speciális funkcionális kezelési csomagunkat , amely a szép mosoly kialakítása mellett hatékony, hosszú távú megoldást jelenthet a fenti problémák esetén.

Mit jelent a funkcionális kezelés?

A komplex funkcionális kezelés  több modult tartalmaz. A szép, harmonikus mosoly kialakítása mellett fontos elem a szájlégzésről orrlégzésre való átszoktatás, a testtartás javítása és a száj körüli-, továbbá a nyelésben résztvevő izmok tréningje. Ennek sikere érdekében a test izomzatának tónusát befolyásoló neurológiai stabilizálás is fontos elem. Ehhez kapcsolódik az a tanácsadás, ami kitér a táplálkozásra és az alvási szokásokra is. Így nem csak a mosolyod lesz szép, hanem a fogak megváltozott állásával szorosan kapcsolódó funkciók is rendeződnek. Ez harmonikus arc- és fogsornövekedést, illetve tartósabb kezelési végeredményt vetít előre. Ráadásul az alvásminőség is javul, aminek az általános egészség javulásában lehet nagy szerepe. Azonban a tréningen való rendszeres részvétel, és az otthoni gyakorlás elkötelezettséggel jár. Ez egyfajta életmódváltás, amely elhozza a szép mosolyt, a jobb alvást, a javuló általános egészséget.

Mit érdemes tudnod a funkcionális kezelésről?

  • A kezelés időtartama 18-36 hónap. 
  • A funkcionális tréning 2 időszakra bontható. Az első a neurológiai és légzés-stabilizálás időszaka, a második a száj körüli izmokat edző tréning és a testkezelés ideje. A tréningek heti és kétheti rendszerességgel vannak, a fogszabályozó kezelés miatt 4-6 hetente hívjuk vissza pácienseinket.
  • A kezelés nem csak a szabályos fogsor helyreállításáról szól. A kezelés a fogak állása mögött rejlő okokkal is foglalkozik. A cél a szép mosoly és az általános egészség javulása.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a funkcionális kezelésen?

  1. Válaszd ki valamelyik konzultációs csomagunkat és gyere el a konzultációra. A diagnosztikai csomag részeként kapsz majd kérdőíveket, majd behívunk egy felmérésre. Ennek során röntgenfelvételek, komplex fotódokumentáció készül, valamint a száj digitális leképezése történik.
  2. A személyes, vagy csoportos konzultáción a Dr. Hermann Gábor a vizsgálat és az előzetes diagnosztikai információk alapján  ismerteti a kezelés pontos részleteitlehetőségeit. Továbbá, természetesen minden kérdésedre választ kapsz. Ezek alapján bele is tudsz vágni a kezelésbe.
  3. A következő alkalommal megkezdődik a kezelés.

Fatal error: Uncaught Error: Class 'DOMDocument' not found in /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php:6466 Stack trace: #0 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php(6408): GFForms::should_inject_hooks_js('<!DOCTYPE html>...') #1 [internal function]: GFForms::ensure_hook_js_output('<!DOCTYPE html>...', 9) #2 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/functions.php(4755): ob_end_flush() #3 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_ob_end_flush_all('') #4 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #5 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/plugin.php(484): WP_Hook->do_action(Array) #6 /var/www/test.hermannortho.hu/wp-includes/load.php(1052): do_action('shutdown') #7 [internal function]: shutdown_action_hook() #8 {main} thrown in /var/www/test.hermannortho.hu/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php on line 6466