Korai helyfenntartó kezelés

Korai gyermekkori fogszabályozás (kisgyermek és gyermek) 3-5 és 6-12 kor

Ez egy olyan korlátozott kezelés, mely csak egy feladatra vállalkozik. Amikor tej-, vagy vegyes fogazatban (a tejfogak mellett már vannak maradó fogak is) egy fog kiesik baleset, vagy foghúzás miatt, akkor szükséges a fog helyének tartása.

A kezelés jellemzői

Várható kezelési idő: A készülék a lenyomatvételt követően 2-3 héten belül a szájba kerül, utána nincs aktív kezelés. Ha a készülék kilazul, megsérül, természetesen szükséges annak javítás, pótlása.
Motiváció: Nem szükséges együttműködés. Persze nem baj, ha a gyermek nem játszik a készülékkel és nem akarja lefeszegetni.
Készülék láthatósága: A készülék teljesen láthatatlan.
Szépség: Ez a kezelés nem a fogak mozgatásáról szól. Azaz az egyetlen cél a hely fenntartása.
Funkció:
Időbeosztás: A készülék beragasztása után csak 3 havi ellenőrzésekre kell visszajárni.
Távolság: A kezelés önmagában nem igényel gyakori kontrollt, ezért nagyobb távolságról is érdemes elkezdeni.

Más esetben van esély arra, hogy a szomszédos fogak elkezdenek a hiány irányában elmozdulni és a fogsor egysége megbomlik. A kezelés valójában egy helyfenntartó készülék beragasztásáról szól, azt nem kell később állítani. Azaz, a kezelés rövid, a készülék átadása után csak a szokásos 3 hónapos ellenőrzések szükségesek. A készülék kialakításánál fogva alkalmas arra, hogy a fogváltás végéig a szájban legyen és az nem akadályozza a maradó fogak kinövését. A rágást és beszédet nem befolyásolja, a gyermek könnyen meg tudja szokni.

Kérdésed van? Keress bennünket bizalommal!

Telefonszámunk:

+36 1 306 7846

Cím:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

E-mail:

[email protected]

 

Rendelési idő:

Hétfő, szerda, csütörtök: 09:00-19:00

Kedd: 14:00-19:00

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

Kérjük, hogy időpontlemondás esetén telefonon, vagy e-mailben lépj velünk kapcsolatba! A Facebookon érkezett időpontlemondást sajnos nem tudjuk elfogadni. Köszönjük!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Share This