EarlyInterceptive

Korai gyermekkori fogszabályozás (kisgyermek és gyermek) 3-5 és 6-12 kor

Egy rövid kezelés, melynek nagyon jól körülírt, aránylag gyorsan megvalósítható céljai vannak. Van két nagyon jellemző cél, melyek gyakorta felmerülnek:

    1. Egy fog keresztharapása az alsó fogaknál
    2. Szabályos fogazat mellett szűk felső fogív, azaz a felső fogív tágítása után nem szükséges más beavatkozás a fogazaton

A céloktól függően más és más készülék jöhet szóba. Ezek többnyire beragasztott készülékek. Az egy fog keresztharapását feloldó készülék egy klasszikus, “ferdesík”-nak hívják. A tágításhoz beragasztott készüléket ajánlunk a hatékonyság érdekében.

A kezelés jellemzői

Várható kezelési idő: 2-6 hónap ez egy rövid, belátható kezelés.
Motiváció: Nem szükséges együttműködés. Persze nem baj, ha a gyermek nem játszik a készülékkel és nem akarja lefeszegetni.
Készülék láthatósága: A készülékek láthatóak. Elsőre furcsának tűnik, de minden korosztály meg tudja szokni.
Szépség: A kezelés a szabályos fogsor helyreállításáról szól, de a keresztharapás az arc fejlődését és egyéb funkciókat is befolyásolhatnak, azaz a kezelés nem csak a szépségről szól.
Funkció:
Időbeosztás: A készülék beragasztása után általában 4-6 hetente szükséges az ellenőrzés. A készülék meglazulása esetén szükséges lehet időközben is találkozni.
Távolság: Egy olyan kezelésnél, mely során előfordulhat a készülék meglazulása mindig át kell gondolni, hogy megoldható-e a kezelés nagyobb távolságból. Általában nem javasoljuk az ilyen kezelést külföldről, vagy nagyobb távolság esetén.

Kérdésed van? Keress bennünket bizalommal!

Telefonszámunk:

+36 1 306 7846

Cím:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

E-mail:

[email protected]

 

Rendelési idő:

Hétfő: 9:00-19:00, Kedd: 9:00-15:00, Szerda: 9:00-18:00, Csütörtök: 8:00-17:00

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Share This