Korai leszoktató kezelés

Korai gyermekkori fogszabályozás (kisgyermek és gyermek) 3-5 és 6-12 kor

Ez egy olyan korlátozott kezelés, mely csak egy feladatra vállalkozik. Támogatja a gyermek cumizásról, vagy ujjszopásról való leszoktatását.

A kezelés jellemzői

Várható kezelési idő: 2-4 hónap. Ez egy rövid, belátható kezelés.
Motiváció: Nem szükséges együttműködés. Persze nem baj, ha a gyermek nem játszik a készülékkel, és nem akarja lefeszegetni.
Készülék láthatósága: A készülék alap része teljesen láthatatlan. Az a rész, ami a szokásról állít le, látható a felső fogak mögött. Ez egy kis rács. Elsőre furcsának tűnik, de minden korosztály meg tudja szokni.
Szépség:  Ez a kezelés nem a fogak mozgatásáról szól. Azaz, az egyetlen cél az ujjszopásról való leszoktatás.
Funkció:
Időbeosztás: A készülék beragasztása után csak akkor szükséges találkozni, amikor biztosak vagyunk abban, hogy a szokás nem tér vissza, láthatóan nincs a gyermeknek késztetése.
Távolság: A kezelés önmagában nem igényel gyakori kontrollt, ezért nagyobb távolságról is érdemes elkezdeni, ugyanakkor a készülék meglazulása esetén előfordulhat, hogy a kezelés vége előtt is fel kell keresni a rendelőt.

Más kezelési cél nincs, a szokásról való leállással a kezelés véget ér. Ez egy olyan készülékkel történik, mely 24 órát a szájban van, és kényelmetlenné teszi a cumi, vagy az ujj szájban létét. A rágást és beszédet nem befolyásolja, a gyermek könnyen meg tudja szokni.

Kérdésed van? Keress bennünket bizalommal!

Telefonszámunk:

+36 1 306 7846

Cím:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

E-mail:

[email protected]

 

Rendelési idő:

Hétfő, szerda, csütörtök: 09:00-19:00

Kedd: 14:00-19:00

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

Kérjük, hogy időpontlemondás esetén telefonon, vagy e-mailben lépj velünk kapcsolatba! A Facebookon érkezett időpontlemondást sajnos nem tudjuk elfogadni. Köszönjük!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Share This