Dr. Hermann Gábor

“A fogszabályozás tudomány. A fogszabályozás technológia. A fogszabályozás orvosi szolgáltatás. A cél a tökéletes eredmény, és a páciens elégedettsége.”

Szeretek emberekkel foglalkozni. Szeretem a hivatásomat. Orvos vagyok; fogszabályozó szakorvos. Szeretek adni, nem csak egy mosolyt, mindig azt nézem mi az a legtöbb, ami kihozható egy kezelésből. A fogszabályozás tudomány. Nagyon sok eljárás létezik, nagyon sok technika, készülék áll a rendelkezésre. Annak eldöntése, hogy az adott esetre melyik a legalkalmasabb, ismerni kell a legújabb diagnosztikai eljárásokat, az egészségre való hatását, és ismerni kell a legújabb technikákat. Megszállottan keresem mindig a legújabb, legjobb módszereket, melyekkel pácienseim hasznára lehetek.

Szakmai életút

Dr. Hermann Gábor a fogszabályozás különböző technikáit honosította meg, melyeknek első felhasználója, előadója volt Magyarországon. Esetei alapján aktív tagja lett a WSLO nyelv felőli fogszabályozó világszervezetnek. A Damon technika európai előadója volt.

Rendszeresen tart előadásokat a fogszabályozó szakma átalakulásáról jeles hazai- és nemzetközi fórumokon. Bevezette a fogszabályozás új formáját a modern funkcionális paradigmát. Tagja több nemzetközi szervezetnek és team-nek melynek célja a funkcionális fogszabályozás és az azt támogató különböző egyéb szakterületek közötti együttműködés kialakítása. Megalapította a Magyar Interdiszciplináris Orofaciális Terápiás Társaságot, melynek elnöke. Kifejlesztője a világ egyik legfejlettebb nyelés, légzés és testtartás fejlesztő komplex tréningprogramnak.

A HermannOrtho Professzionális Fogszabályozást 2006-ban alapította. Szakterületei a lágy erőkkel működő fogszabályozás (korábban Damon technika), a láthatatlan fogszabályozás, a gyermek-fogszabályozás.A minimál invazív orvoslás evangelistája.

Eseménynaptár

Időpont

Esemény

Helyszín

Előadás témája

2019. december Csak a Mentes Vásár Dürer kert Biohacking, azaz rajtunk a sor a krónikus betegségek legyőzésében
2019. október 16. Webinárium Online Új lehetőségek a gyermek-fogszabályozásban: Mosoly és egészség
2019. október 05. Ketofest Lurdy Rendezvényközpont A betegségtől a biohackingig
2019. szeptember 25-27. IFUNA Konferencia Lisbon, Portugal Functional orthodontics meets functional medicine

Archívum

2016. november 10. Lyon, Franciaország
2016. október 20. Bukarest, Románia Bevezetés a modern fogszabályozásba; a digitális és funkcionális fogszabályozás
2016. október 14. Szakmai előadás és MCB workshop Budapest, Magyarország A digitális fogszabályozás újdonságai
2016. szeptember 29. CMF International Meeting Salzburg, Ausztria Funkcionális fogszabályozás, a fogszabályozás új definíciójának bevezetése
2016. szeptember 15. AAPMD Airway Summit Arizona, USA
2016. június 16-19. IFUNA Konferencia Torino, Olaszország A fogszabályozó szakma új definíciójának nemzetközi bevezetése
Share This