Oldal kiválasztása

Rendelőnk célja, pácienseink boldog mosolya, elégedettsége a kezelés alatt és végén egyaránt.

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

A HermannOrtho világszinten is vezető technológiával bír, melynek köszönhetően olyan készülékeket biztosíthatunk pácienseinknek, melyek nemzetközi szinten egyedülállónak minősülnek.

Dr. Hermann Gábor hosszú évek óta a szakmai innováció vezetője, olyan eljárásokat honosított mag Magyarországon, mint az Invisalign, a digitális alignerek, a Damon technika és a „lágy erővel működő fogszabályozás” koncepciója, a mosoly és arcesztétikai kezeléstervezés, a modern funkcionális fogszabályozás, a funkcionális team-munka, valamint a mikroimplantátum-alapú fogszabályozás.

A HermannOrtho Professzionális fogszabályozás a láthatatlan fogszabályozás, a funkcionális felfogású gyermek fogszabályozás, a lágy erőkkel működő fogszabályozás és a digitális fogszabályozás szakértője. Dr. Hermann Gábor a legismertebb online fogszabályozó tanácsadó, évek óta hazai és nemzetközi előadó a fogszabályozás különböző témáiban, mint láthatatlan fogszabályozás, lágy erőkkel működő fogszabályozás, változások a fogszabályozásban, funkcionális fogszabályozás és team-munka a fogászatban.

A HermannOrtho a kimagasló technológiai háttér és a nélkülözhetetlen szakértelem mellett barátságos környezetet és folyamatos gondoskodást biztosít pácienseinek. Egyedülálló 3 Dimenziós garanciánk, aktuális kedvezményeink mellett létrehoztuk a HermannOrtho Közösséget, mely állandó programlehetőségeket, és egyedülálló szolgáltatáscsomagot kínál a tagjai számára.

Ismerje meg a HermannOrtho csapatát!

Dr. Hermann Gábor

Dr. Hermann Gábor

Fogszabályozó szakorvos, digitális fogszabályozási specialista

Nagy Ildikó

Nagy Ildikó

Dentálhigiénikus

Szabó Erika

Szabó Erika

Dentálhigiénikus, pácienskoordinátor

Hódi Katalin

Hódi Katalin

Dentálhigiénikus, pácienskoordinátor

Király Anita

Király Anita

Recepciós, irodavezető

Tekintse meg galériánkat!

Share This