Rendelőnk célja pácienseink boldog mosolya és elégedettsége a kezelés alatt és végén egyaránt.

Dr. Hermann Gábor

Fogszabályozó szakorvos, alvás-fogorvos

A rendelő és labor vezetője, a rendelői és online kezelési csomagok kidolgozója.

Dr. Träger Orsolya

Fogorvos, Smileazy-specialista

Orsolya vezeti a Smieazy rendelést a virtuális tervektől a kezelés befejezéséig, ugyanakkor részt vesz a többi fogszabályozó és alvás-fogászati kezelésben is.

Szeiler-Magyar Krisztina

Logopédus

A gyermek fogszabályozó, alvásterápiás és alvás-kezelési csomagok funkcionális terápiás team-kezeléseiben vesz részt.

Czakó Ildikó

Gyógytornász, oszteopát személetű test-terapauta
A funkcionális team-kezelések része a test-terápia, mely direkt test-kezelést és gyógytorna elemeket is tartalmaz.

Király Anita

Praxismenedzser, ügyfélszolgálati munkatárs

A rendelő folyamatos működésének felelőse. 

Póta Violetta

Ügyfélszolgálati munkatárs

Violetta az, aki megtalálja minden páciensnek a legideálisabb időpontot.

Hódi Katalin

Dentálhigiénikus, páciens-koordinátor

A fogszabályozó kezelésekben aktívan részt vesz, mindemellett feladata a páciensek támogatása az első konzultációtól egészen a kezelés befejezéséig.

Mohácsi Mariann

Dentálhigiénikus, vezető főnővér

A gyermek és felnőtt fogszabályozó kezelésekben ugyanúgy aktívan részt vesz, mint az állkapocsízületi és alvás-fogászati kezelésekben.

Oláh Kitti

Fogtechnikus, dentálhigiénikus

Az állkapocsízületi és alvásterápiás készülékek, gyermekkori fogszabályozás eszközeinek specialistája, ugyanakkor otthonosan mozog a digitális készüléktervezésben is.

Hurta Magdolna

Fogtechnikus

A digitális készüléktervezés specialistája, a Smileazy gyártás felelőse.

Ismerje meg a Hermannortho csapatát!

A HermannOrtho világszinten is vezető technológiával bír, melynek köszönhetően olyan készülékeket biztosíthatunk pácienseinknek, melyek nemzetközi szinten egyedülállónak minősülnek.

Dr. Hermann Gábor hosszú évek óta a szakmai innováció vezetője, olyan eljárásokat honosított mag Magyarországon, mint az Invisalign, a digitális alignerek, a Damon technika és a „lágy erővel működő fogszabályozás” koncepciója, a mosoly és arcesztétikai kezeléstervezés, a modern funkcionális fogszabályozás, a funkcionális team-munka, valamint a mikroimplantátum-alapú fogszabályozás.

A HermannOrtho Professzionális fogszabályozás a láthatatlan fogszabályozás, a funkcionális felfogású gyermek fogszabályozás, a lágy erőkkel működő fogszabályozás és a digitális fogszabályozás szakértője. Dr. Hermann Gábor a legismertebb online fogszabályozó tanácsadó, évek óta hazai és nemzetközi előadó a fogszabályozás különböző témáiban, mint láthatatlan fogszabályozás, lágy erőkkel működő fogszabályozás, változások a fogszabályozásban, funkcionális fogszabályozás és team-munka a fogászatban. A HermannOrtho a kimagasló technológiai háttér és a nélkülözhetetlen szakértelem mellett barátságos környezetet és folyamatos gondoskodást biztosít pácienseinek.

Share This