Rendelőnk célja pácienseink boldog mosolya és elégedettsége a kezelés alatt és végén egyaránt.

Dr. Hermann Gábor

Fogszabályozó szakorvos

Dr. Träger Orsolya

Fogorvos

Szeiler-Magyar Krisztina

Logopédus

Czakó Ildikó

Gyógytornász  (oszteopát terápia)

Király Anita

Praxismenedzser

Póta Violetta

Recepciós

Hódi Kata

Páciens-koordinátor

Kardos Karolina

Dentálhigiénikus

Mohácsi Mariann

Dentálhigiénikus

Oláh Kitti

Fogtechnikus

Hurta Magdolna

Fogtechnikus

Ismerje meg a Hermannortho csapatát!

A HermannOrtho világszinten is vezető technológiával bír, melynek köszönhetően olyan készülékeket biztosíthatunk pácienseinknek, melyek nemzetközi szinten egyedülállónak minősülnek.

Dr. Hermann Gábor hosszú évek óta a szakmai innováció vezetője, olyan eljárásokat honosított mag Magyarországon, mint az Invisalign, a digitális alignerek, a Damon technika és a „lágy erővel működő fogszabályozás” koncepciója, a mosoly és arcesztétikai kezeléstervezés, a modern funkcionális fogszabályozás, a funkcionális team-munka, valamint a mikroimplantátum-alapú fogszabályozás.

A HermannOrtho Professzionális fogszabályozás a láthatatlan fogszabályozás, a funkcionális felfogású gyermek fogszabályozás, a lágy erőkkel működő fogszabályozás és a digitális fogszabályozás szakértője. Dr. Hermann Gábor a legismertebb online fogszabályozó tanácsadó, évek óta hazai és nemzetközi előadó a fogszabályozás különböző témáiban, mint láthatatlan fogszabályozás, lágy erőkkel működő fogszabályozás, változások a fogszabályozásban, funkcionális fogszabályozás és team-munka a fogászatban.

A HermannOrtho a kimagasló technológiai háttér és a nélkülözhetetlen szakértelem mellett barátságos környezetet és folyamatos gondoskodást biztosít pácienseinek. Egyedülálló 3 Dimenziós garanciánk, aktuális kedvezményeink mellett létrehoztuk a HermannOrtho Közösséget, mely állandó programlehetőségeket, és egyedülálló szolgáltatáscsomagot kínál a tagjai számára.

Tekintse meg galériánkat!

Share This