Rágás és beszéd fájdalmak nélkül

Szabadulj meg gyorsan állkapocsízületi problémádtól

Több különböző tünet fordulhat az állkapocsízület területén. Néha, a tünetek látszólag nem is köthetők össze ezzel a területtel. Ilyen a fülzúgás, egyes fejfájások, vagy nyakizom érzékenység, fájdalom. Sokszor ezért a páciens először más szakrendelést keres fel, például a fül-orr gégésznél jelentkezik. A sok megjelenési forma mellett az okok is összetettek.

Rágás és beszéd fájdalmak nélkül

Szabadulj meg gyorsan állkapocsízületi problémádtól

Több különböző tünet fordulhat az állkapocsízület területén. Néha, a tünetek látszólag nem is köthetők össze ezzel a területtel. Ilyen a fülzúgás, egyes fejfájások, vagy nyakizom érzékenység, fájdalom. Sokszor ezért a páciens először más szakrendelést keres fel, például a fül-orr gégésznél jelentkezik. A sok megjelenési forma mellett az okok is összetettek.

Az állkapocsízületi problémák leggyakoribb megjelenési formái

Kattogás, hangok az ízület felől

Kiakadás, szájnyitási korlátozottság

Fejfájás, izomfájdalom

Fogkopás, fogcsikorgatás, ínyvisszahúzódás

Rágási nehézségek, nyelvproblémák

A legjobb helyen vagy!

Az elmúlt években a világ különböző pontjain alakultak olyan fogászati rendelők, melyek speciális, alvással és állkapocs ízületi terápiával kapcsolatos szolgáltatásokat kínálnak. Ugyanis egyértelművé vált, hogy bármi is az alap oka az állkapocs ízületi problémának, igazi gyógyulást nem tudunk elérni anélkül, hogy az éjszaka során biztosítanánk a rágóizmok nyugalmát. Azaz az állkapocsízületi terápia nem működik alvásjavítás nélkül.

Magyarország első alvásfogászati rendelője a HermannOrtho. Az egészségcentrikus fogszabályozó kezelések mellett kialakítottuk egyedülálló szolgáltatásunkat. Ennek több eleme van. Az alvászavarok korai felismerése és kezelése egy magasan képzett szakmai csapat együttműködésén, és a legmodernebb alvásfogászati és állkapocsízületi kezelési csomagok összeállításán alapul.

Mit nyújt neked az állkapocsízületi kezelés?

Megszűnnek a problémák

Nincsenek többé szájnyitási nehézségek, kattogó állkapocs, fogcsikorgatás vagy ízületi fájdalmak.

Jobb teljesítmény

Egyedülálló fejlesztőprogramunk fokozza az iskolai-, munkahelyi- és sportteljestményt.

Szép mosoly

A szép mosoly önbizalmat ad és megkönnyíti a beilleszkedést a közösségekbe.

Jobb alvás

Az egészségközpontú felnőtt fogszabályozás jelentősen tudja javítani az alvás minőségét.

Jobb közérzet

A jobb alvásminőségnek köszönhetően javul általános közérzetünk, hangulatunk, kedélyállapotunk is.

Magabiztos megjelenés

Nem csak a szép, szabályos mosolyra gondolunk, bár az is elengedhetetlen a megfelelő önbizalomhoz.

Szebb artikuláció

A professzionális logopédiai tréningnek köszönhetően sokat fejlődik a hangképzés és a beszéd is.

Jobb testtartás

Nem csupán esztétikai kérdés. Testtartásunknak az egészségünk szempontjából is fontos szerepe van.

Egyedülálló módszerünk

Alvásorvosokkal, fül-orr-gégészekkel, tinnitus team-ekkel dolgozunk együtt a felnőttkori és gyermekkori alvászavarok és állkapocs ízületi problémák kezelésében. Ehhez illesztjük a fogászathoz kapcsolódó légzés-, logopédiai, illetve testkezeléseinket, és a világszinten is különleges funkcionális neurológiai kezeléseinket. Ráadásul, az életmódváltásban, a biohackingben is tanácsot tudunk adni. És mindezt egy helyen, a pácienst végigkísérve a teljes folyamaton.

0 +
Elégedett páciens
0 +
Év tapasztalat
0 +
Kezeléstípus

Dr. Hermann Gábor

Dr. Hermann Gábor a fogszabályozás különböző technikáit honosította meg, melyeknek első felhasználója, előadója volt Magyarországon. Esetei alapján aktív tagja lett a WSLO nyelv felőli fogszabályozó világszervezetnek. A Damon technika európai előadója volt.

Rendszeresen tart előadásokat a fogszabályozó szakma átalakulásáról jeles hazai- és nemzetközi fórumokon. Bevezette a fogszabályozás új formáját, a modern funkcionális paradigmát. Kifejlesztője a világ egyik legfejlettebb nyelés, légzés és testtartás fejlesztő komplex tréningprogramnak.

Ultramodern rendelő, saját digitális labor

Készülékeink saját, kiválóan felszerelt digitális laborunkban készülnek, így a teljes folyamatot kézben tudjuk tartani, nincs szükségünk különálló fogtechnika segítségére.

A készüléket pácienseink egyéni igényei, kívánságai, céljai ismeretében, személyre szabottan tudjuk készíteni. Fontos előny továbbá, hogy ennek köszönhetően rövidül a kezelés időtartama, és jelentős összegeket is megtakaríthat.

Mennyibe kerül a kezelés?

Joint Full csomag

Joint Full csomag

530 000 Ft

530 000 Ft

Nyomtatott 3D éjszakai sín
Nyomtatott 3D nappali sín
Kezdőcsomag
Több modulos kézikönyv
Videótréning
Neurotrain 6 alkalom
Állkapocslazító program
Kontrollok
Sürgősségi időpontok

A diagnosztikát követő szakorvosi konzultáció után mindenre kiterjedő, részletes és személyre szabott kezelési tervet és pontos árajánlatot készítünk. Az árajánlat mindent tartalmaz, pácienseinknek így nem kell későbbi, plusz költségekre számítania.

Kérj konzultációt!

Ha fontos számodra az, hogy mielőbb megszűnjenek az állkapocsízületi problémáid, és hosszútávú, valódi megoldást keresel, akkor az első lépés ehhez egy konzultáció.

Mit mondanak rólunk mások?

A fenti képre kattintva Te magad is elolvashatod a véleményeket a Google felületén, az alábbi címekre kattintva pedig a teljes szöveg megjelenik.

Fantasztikus hely, nagyon kedves volt mindenki, tájékoztattak mindenről, korrektek voltak mindenben, rengeted segítséget, odafigyelést kaptam. Dr. Hermann pedig egy zseni! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

/Nagy Gergely/

A HermannOrtho alvásfogászata jelenleg páratlan az országban. Aki próbálta már a TB támogatott Therasnore-t, és nem tudta megszokni, vagy nem stimmel és nem használja, keresse fel a HermannOrtho-t és próbálja ki a 3D nyomtatott protrúziós sínt. Mint informatikus mesterhallgató, fantasztikus látni, hogy az újnak számító technológiákat, amikkel tárgyak keretében találkozom, a HermannOrtho már használja.

Gábor folyamatosan igyekszik magát továbbképezni a fogszabályzáson túlmutató, de erős kapcsolatban lévő területeken. Garantálni merem, hogy néhány kivétellel más fogszabályozó szakorvosnak a “CG” rövidítés nem jelent semmit.

/László Csongor/

Alvásvizsgálat során súlyos alvási apnoét állapított meg nálam a poligráf.

Gyakori légzéskimaradás (15 felett óránként!!!), horkolás és szájszárazság kísérte az alvásom, ami miatt gyakran éreztem másnap kialvatlanságot, fáradtságot. Amellett, hogy az apnoé komoly egészségügyi kockázatot jelent, a gépjárművezetés sem megengedett ilyen állapotban, mivel jelentős a baleseti rizikó.

A vizsgálatot végző orvos CPAP berendezés használatát javasolta, melyet bérbe is vettem, de sajnos jónéhány éjszaka alatt sem tudtam megszokni és megfelelően aludni vele. Ekkor szerencsémre azt a tanácsot kaptam (köszi Dávid!), hogy keressem fel a HermannOrthot.

Alapos vizsgálat után néhány napon belül elkészítettek számomra egy fogászati sínt éjszakai használatra, mely az állkapocs helyzetét szabályozza alvás közben (nem tud hátra csúszni az állkapocs elernyedt állapotban, így sokkal kisebb mértékben és valószínűséggel záródnak el a légutak), ezzel szabadon áramlik a levegő. Maga a „sín” egy átlátszó, műanyag fogszabályzóra hasonlító eszköz, megszokása egyszerű és gyors. Kb. 1 hét használat után két egymást követő éjszaka kontroll vizsgálat készült alvásmonitorral.

Megkaptam a szakorvos véleményét, ami önmagáért beszél: „2 egymást követő éjszaka történt polygraphos alvásvizsgálat alvási apnoe szindrómát nem igazolt, hypoxia nem volt…”

Nagyon köszönöm a HemannOrthonak a segítséget.

Rónai Gábor

A HermannOrthoban gyönyörű eredményt sikerült elérni láthatatlan fogszabályzóval. Személy szerint nem lépett fel semmilyen komplikáció vagy probléma a készülékkel kapcsolatban.

A rendelőben nagyon kellemes a légkör és az ott dolgozók segítőkészek, készségesek, szimpatikusak, szakértelmükhöz pedig kétség sem fér. Az ember egyáltalán nem úgy érzi, hogy fogászatra megy, ami elég megnyugtató véleményem szerint. Sosem kellett várnunk a behívásra, hanem a megadott időpont szerint szólítottak mindenkit. Muszáj megemlítenem rugalmasságukat, melyre akkor volt példa, amikor vidékről betegség miatt nem tudtam elmenni az időpontra és az akkor következő készülékeket lepostázták nekem, amit ezúton is köszönök! Teljes mértékben meg vagyok elégedve az eredménnyel és őszintén, jó szívvel és nem utolsó sorban immár gyönyörű mosollyal tudom ajánlani mindenkinek.


/Kovács Anna/

Gábor fantasztikusan empatikus és nagyon nagytudású orvos. Nemcsak az egyéni problémához, de a páciens egyéniségéhez is szabja a kezelést. Az egész csapat végtelenül kedves, professzionális és rugalmas. A láthatatlan sínekkel egy év alatt csodálatos eredményt értünk el, nagyon meg vagyok elégedve a kezeléssel, és annak ár-érték arányával. Mindenkinek, aki szép és magabiztos mosolyt szeretne, csak ajánlani tudom a HermannOrtho Rendelőt, akár 50 felett is!! 🙂

/Vida Krisztika/

Ezért kaptunk ennyi 5 csillagos értékelést:

Komplex szolgáltatás

A valódi megoldáshoz komplex egészségben kell gondolkodni. Ebben segítünk.

Minden egy helyen

Nem kell több különböző helyszínre menned. A kivizsgálástól a kezelésig mindent egy helyen elvégzünk.

Családias légkör

Amikor belépsz hozzánk, szinte el is fogod felejteni, hogy ez egy orvosi rendelő.

Profi és barátságos csapat

Szerintünk alap, hogy egy csapat profi legyen abban, amit csinál. Emellett viszont nagyon fontos az, hogy hogyan érzi magát az, aki hozzánk látogat.

Tapasztalat

25 éves pályafutásunk során több ezer esettel találkoztunk, ezért biztos lehetsz benne, hogy bármilyen összetett problémával is küzdesz, mi ismerjük rá a megoldást.

Dr. Hermann Gábor

Az egészségcentrikus fogszabályozás koncepciót Dr. Hermann Gábor mutatta be több nemzetközi fórumon az elmúlt években. Ennek részeként fejlesztette ki ezt a speciális kezelési módszert.

Holisztikus megközelítés

Hiszen vagy egészségesek vagyunk vagy nem. Nincs kompromisszum. Az egészséget csak így érdemes értelmezni.

Legmodernebb eszközök

A HermannOrtho Magyarország legmodernebb fogszabályozó rendelője. A saját labortól és röntgentől kezdve a 3D nyomtatóig minden a rendelkezésünkre áll.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk!
Rendelő:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

Rendelési idő:

Hétfő: 09:00-14:00

Kedd: 09:00-19:00

Szerda: 09:00-17:00

Csütörtök: 09:00-19:00

Lássuk, milyen kérdéseid lehetnek!

Tisztában vagyunk azzal, hogy könnyű mondani, hogy ne stresszeld magad, de nagyon nehéz a gyakorlatban mindezt megvalósítani. Tény, hogy igazából már kis lépések is sokat jelentenek. Az alap mondás az, hogy nem az a lényeg, hogy mi történik körülöttünk, hanem az, hogyan reagálunk rá. A test lazításának kis technikái, az esti lefekvés előtti elcsendesedés lehetnek az alapok. Erre jönnek rá az un. Mindfulness gyakorlatok, nyugtató zene, illatok alkalmazása és a meditáció. A programunk folyamatosan fejlődik. Jelenleg még csak praktikus tanácsokat adunk (az viszont része a kézikönyvnek), de már készülnek hanganyagok és alap meditációs tanácsok, valamint a coaching szolgáltatás is.

Amennyiben nem tudunk direkt sérülésről, vagy gerincsérvről, akkor nagy eséllyel az állkapocsízületi kattogás, fájdalom, beakadás összefügg az alvással. Az alvás a regeneráció időszaka. Ha az alvás során nem jutunk el a megfelelő alvási szakaszokba, mert a testünk folyamatosan fel-felébred, akkor nyaki fájdalmak, elzsibbadt kar, fejfájás és állkapocsízületi problémák jelennek meg. Ezeknek sok kezelési módszere van és volt, de a szakma az elmúlt években rájött, hogy csak az alváskezelés bevonásával lehet ezeket hatékonyan kezelni. Hasonló a helyzet a fogcsikorgatással és fogszorítással. Ideálisan az izmok el vannak ernyedve az alvás alatt. Ha az izmok beindulnak, az az alvászavar jele. Ez ráadásul hatalmas erő, ami végeredményben nem csak az állkapocsízületet, de a fogakat, fogínyt és a fogágy csontozatát is pusztíthatja. A megoldás az alvásterápia lesz, a fogsorok rendezése, vagy a különböző sínek önmagukban nem elégségesek. Az állkapocsízületi zavarok esetében a Sleep Full programunkban a teljes alvásterápiás arzenált rágóizomtornával egészítjük ki.

Visszahívást kérek!