AdultSleepLight

Felnőttkori fogszabályozás és funkcionális kezelések (18+)

Ez nem fogszabályozás. A kezelés célja egyértelműen az alvásminőség javítása, a horkolási tünetek csökkentése, azaz alvásfogászatról beszélünk. Ugyanakkor az alvásfogászati kezeléseken belül is vannak fokozatok. Az egyszerűbb kezelések csak alvásjavító készülékkel dolgoznak, ugyanakkor a hatékonyság jelentősen növelhető a komplex terápiás programokkal, melyben a készülék mellett légzés és izomtréning is része a kezelésnek. Az AdultSleepLight egy olyan kezelési kategória, melyben a páciens nem akar, vagy nem tud egy komplex programba belevágni és a kezelés egy hatékony alvásjavító készülékkel történik.

A kezelés jellemzői

Várható kezelési idő: Valójában az alvásjavító készülék átadását követően egy kontroll időpont szükséges és a páciens csak kontrollokra kell, hogy visszajárjon.
Motiváció: Természetesen, mint minden kivehető készülékes kezelés esetén, itt is elengedhetetlen a páciens együttműködése. Ha nincs bent a készülék, akkor nem dolgozik.
Készülék láthatósága: A készülékek láthatóak, de csak alváshoz kell betenni. A napi életvitelt nem befolyásolja.
Szépség: A kezelés csak az alvás minőségének javításáról szó.  
Funkció:
Időbeosztás: Valójában az alvásjavító készülék átadását követően egy kontroll időpont szükséges és a páciens csak kontrollokra kell, hogy visszajárjon.
Távolság: A készülék átadása után csak kontrollokra, vagy esetleges javításra kell visszajárni.

A páciens nem akar fogszabályozást. A kezelés célja egyértelműen az alvásminőség javítása, a horkolási tünetek csökkentése, tehát alvásfogászatról beszélünk. Ugyanakkor az alvásfogászati kezeléseken belül is vannak fokozatok. A teljes hatékonyság érdekében el lehet gondolkodni egyfajta életmódreformon, hiszen az alvásorvoslás megállapítása szerint az alvászavarok kialakulásában nem csak a légutak összeesése, nem csak genetikai faktorok játszanak szerepet.

Alvási szokások (alvás-ritmus), mozgáshiány, táplálkozás és túlsúly, stressz, légzési szokások, dohányzás, fogazati faktorok és még sok tényező együttesen alakítják ki az alvászavart. Ugyanakkor ez a teljes körű kezelés nem mindenki számára megvalósítható. Éppen ezért különböző lehetőségek vannak, értelemszerűen növekvő hatékonysággal. A legelső (AdultSleepLight) egy alvásjavító készüléket jelent. A második szinten (AdultSleepFull) az alvásjavító készüléket a légzés és nyelv-lágy szájpad izmainak tréningje támogatja. A harmadik szint (AdultSleepPremium) az első két szinten túl tartalmazza az alvásciklus beállítást, étrendet és életmód tanácsadást is. Mindenki választhat az aktuális életvitele és elszántsága szerint.

Kérdésed van? Keress bennünket bizalommal!

Telefonszámunk:

+36 1 306 7846

Cím:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

E-mail:

[email protected]mannortho.hu

 

Rendelési idő:

Hétfő, szerda, csütörtök: 09:00-19:00

Kedd: 14:00-19:00

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

Kérjük, hogy időpontlemondás esetén telefonon, vagy e-mailben lépj velünk kapcsolatba! A Facebookon érkezett időpontlemondást sajnos nem tudjuk elfogadni. Köszönjük!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Share This