AdultSleepFull és AdultJointFull

Felnőttkori fogszabályozás és funkcionális kezelések (18+)

Az állkapocs ízületi problémák és az alvási problémák között meglepően sok az összefüggés. Ez igaz a tünetek kialakulására és a kezelésekre egyaránt. A hasonlóságok miatt kerültek ezek a kezelések egy oldalra. 

A válaszaid alapján az AdultSleepFull és az AdultJointFull kezeléstípus közül választhatsz!

AdultSleepFull

A kezelés célja egyértelműen az alvásminőség javítása, a horkolási tünetek csökkentése – azaz alvásfogászatról beszélünk. Ugyanakkor az alvásfogászati kezeléseken belül is vannak fokozatok. Az egyszerűbb kezelések csak alvásjavító készülékkel dolgoznak, ugyanakkor a hatékonyság jelentősen növelhető a komplex terápiás programokkal, melyben a készülék mellett légzés és izomtréning is része a kezelésnek. Az AdultSleepFull egy összetett kezelés, melyben a hatékony alvásjavító készüléket egy speciális légzés és izomtréning egészíti ki.

AdultJointFull

Állkapocs ízületi kezelés. A szakirodalom legújabb kutatásai megállapítják, hogy az állkapocs ízület kialakulása több ok egyidejű fennállása miatt alakul ki. A leghatékonyabb egy komplex kezelés, mely igyekszik a lehető legtöbb potenciális okra hatni. A fogazati okok kezelése néha szükséges, néha nem. Ugyanakkor egy olyan komplex tréning, mely a rágóizomzat, az ízületi struktúra, a légzés és alvásminőség olyan területein dolgozik rendkívül hatásos lehet.Az AdultJointFull kezelés szükség esetén tartalmaz fogazati síneket is, ezen kívül a fent említett komplex tréning-programot is.

Kérdésed van? Keress bennünket bizalommal!

Telefonszámunk:

+36 1 306 7846

Cím:

1036 Budapest, Bécsi út 85.

E-mail:

[email protected]

 

Rendelési idő:

Hétfő: 9:00-19:00, Kedd: 9:00-15:00, Szerda: 9:00-18:00, Csütörtök: 8:00-17:00

HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Share This