Oldal kiválasztása

Kivehető fogszabályozás

Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon:+36 1 306 7846

Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 85.

 

E-mail: info@hermannortho.hu

Rendelési idő:

Hétfő: 9:00-19:00, Kedd: 9:00-15:00, Szerda: 9:00-18:00, Csütörtök: 8:00-17:00

 

Kérés esetén örömmel visszahívjuk! Az itt megadott telefonszámot a HermannOrtho marketingcélra nem használja.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Első konzultáció díja gyermekeknek

Ár: 9.000.-
 • Részletes szakorvosi konzultáció
 • Teljes körű vizsgálat
 • Egyéni, írásos kezelési terv
 • Pontos árkalkuláció
 • Elektronikus dokumentáció pendrive-on
 • Pácienskoordinátori tanácsadás

Első konzultáció díja felnőtteknek

Ár: 18.000.-
 • Részletes szakorvosi konzultáció
 • Teljes körű vizsgálat
 • Egyéni, írásos kezelési terv
 • Pontos árkalkuláció
 • Elektronikus dokumentáció pendrive-on
 • Pácienskoordinátori tanácsadás
Mit nyújt Önnek a kivehető fogszabályozás?

A kivehető fogszabályozó készülékeket többen éjszakai fogszabályozóként is ismerik, pedig az éjszakai fogszabályozó pusztán egy lehetőség a kivehető készülékek között.

A MyClearBrace láthatatlan fogszabályozókhoz a világviszonylatban is legmodernebb számítógéppel vezérelt 3D technológiát használjuk, mely 3D szkennelést és tervezést, valamint 3D nyomtatást jelent. Mindezek segítségével a korábbiaknál egy precízebb és gyorsabb eredményt érhetünk el.

 • A kezelés alatt is megőrzöd magabiztos megjelenésed, hiszen a MyClearBrace késuülék szinte teljesen észrevétlen.
 • Alig érezhető, hiszen jelenleg elérhető legkényelmesebb fogszabályozó.
 • Nem okoz fájdalmat. A fém készülékekkel szemben kíméletesebben mozgat.
 • Étkezéskor, fogmosáskor és jeles események alkalmával kivehető.
Mely szempontok fontosak az Ön számára?

Nem szerette a kényelmetlen gyermekkori fogszabályozó készüléket  annak idején? Megszakadt a gyermekkori kezelés? Nem volt lehetősége gyermekkorban kialakítani a szép mosolyt?

Ismerje meg, hogy mit kínál a modern fogszabályozás felnőtteknek!

A Modern fogszabályozás innovatív technológiájának köszönhetően minden páciensünknek a legideálisabb megoldást ajánlhatjuk. Az Ön számára fontos, hogy időnként kivehesse a készüléket? Esetleg láthatatlan fogszabályozást szeretne? Elegendő lehet akár a kozmetikai kezelés is? Ismerje meg a lehetőségeket, forduljon hozzánk bizalommal, és válasszuk ki együtt az Ön számára legoptimálisabb megoldást!

A modern fogszabályozás

A szabályos mosoly köztudottan önbecsülésünk záloga; karrierünk, társadalmi életünk egyik kulcsa. Mindemellett a szabályos fogsor általános egészségünk egyik alapja is. Az Ön fogsora egyedi, így kizárólag a maximálisan személyre szabott kezelés hozhat valódi sikert. A HermannOrtho Professzonális Fogszabályozás nemzetközi szinten élen jár a modern fogszabályozás különböző technológiáinak alkalmazásában, legyen szó akár digitális-, akár funkcionális fogszabályozásról. A kiemelkedő szakértelemnek, és világszínvonalú technológiának köszönhetően tehát minden páciensünk számára a legmegfelelőbb készüléket és kezelési metódust ajánljuk.

Fogszabályozás
100% Árgarancia

Az első konzultációt követően teljes körű, írásbeli kezelési tervet készítünk Önnek, mely a komplett kezelés minden költségét, és a végösszeget is tartalmazza. A HermannOrtho Professzionális Fogszabályozás a kezelési tervben szereplő végösszegre 100% Árgaranciát vállal. Amennyiben a kezelés során nem tervezett költségek merülnek fel, azt rendelőnk minden esetben átvállalja.

100% Komfortgarancia

Innovatív, esztétikus és kényelmes fogszabályozó készülékeinknek köszönhetően 100% Komfortgaranciát vállalunk. Amennyiben a kezelés során esetleg kényelmetlennek érezné fogszabályozóját, jöjjön el hozzánk soron kívül, és mi plusz költségek nélkül, azonnal javítjuk a készüléket.

100% Időpont-garancia

Ha Önnek mégis várakoznia kellene, 30 percenként 5 000 Ft-os kuponnal köszönjük meg a türelmét. A kupon professzionális fogtisztításra és fogfehérítésre egyaránt felhasználható.

Gyakran Ismételt Kérdések

Melyek az ideális kezelés alappillérei?
 1. Részletes konzultáció, mely során a szakorvos feltérképezi páciense igényeit. Fontos, hogy megismerjük a pontos elvárásokat, hiszen ezek alapján tudjuk az Ön számára legoptimálisabb készüléket javasolni.
 2. Teljes körű szakorvosi vizsgálat
 3. Egyénre szabott kezelési terv
 4. A megfelelő készülék közös kiválasztása. A mi szerepünk a részletes tájékoztatás, mely segíti a páciens döntését.
Milyen lehetőségek vannak?

Számos különféle fogszabályozó készülékes rendszer a rendelkezésünkre áll. Bár tény, hogy a felnőtt fogszabályozás legnépszerűbb eszköze a láthatatlan fogszabályozó, időnként az eset komplexitása miatt bizonyos kompromisszumokra lehet szükség. Megesik, hogy bizonyos kezelési feladatokról lemondva ún. kozmetikai fogszabályozó kezelést választunk. Ugyanakkor vannak készülékkombinációk is. Gyakoriak például az olyan kezelések, melyben a felső fogakon ragasztott nyelv felőli fogszabályozó készülék van, alul pedig egy külső. Természetesen, külsőleg ragasztott porcelán készülékeket is sok esetben alkalmazunk a felnőtt fogszabályozó kezelések során.

Mire figyeljek, amikor szakorvost választok?

A fogszabályozó kezelés egy orvosi beavatkozás, melynek alapja az orvos és páciense között kialakuló kölcsönös bizalom. Emellett fontos a rendelő felszereltsége, a szakmai felkészültség és a páciensközpontú hozzáállás. Dr Hermann Gábor nemzetközi szinten ismert és elismert fogszabályozó szakorvos. Rendszeresen tart előadásokat külföldi konferenciákon a fogszabályozás lehetőségeinek változásairól. A fogszabályozás átalakulásának nemzetközi szakértőjeként definiálta a fogszabályozás új kategóriáit, többek között a kozmetikai fogszabályozást és modern funkcionális fogszabályozást. Modern funkcionális személetének része az a készülékcsalád, amit jelenleg kizárólag ő alkalmaz ma Magyarországon.

Miért más a fogszabályozás felnőttkorban?

A gyermekkori- és a felnőttkori fogszabályozás több szempontból is különböző. Egyrészt, felnőtt korban sokszor van már foghiány, valamilyen fogágy-probléma, vagy olyan régi állkapocs ízületi-, nyak-, vagy testtartás- probléma, ami komplikáltabbá teszi a folyamatot. Ezekben az összetett esetekben a fogszabályozás során kiemelten fontos, hogy a páciens szakorvosával teljes mértékben együttműködjön. A szakorvos lehet fogorvos, vagy más, testkezelésben, vagy funkcionális tréningben jártas szakértő. Másrészt, a fentiek mellett, a megfelelő készülék kiválasztását gyakran befolyásolja a felnőtt páciens munkája, vagy a magánélete. Ismert közéleti szereplők általában a láthatatlan fogszabályozó készülék mellett döntenek. Van viszont, amiben nincs különbség. Egy egészséges csontozatú felnőtt esetében nem lassabb a kezelés a gyermekkori kezelésekhez képest, valamint az állkapocs helyzete is változtatható. Az esetek többségében nincs szükség állcsont-sebészeti beavatkozásra ahhoz, hogy egy felnőtt harapását beállítsuk.

Melyik a legjobb felnőtt fogszabályozó eljárás?

Valóban nem könnyű manapság páciensként eligazodni a fogszabályozás témakörében. Mindamellett, hogy a fogszabályozó kezelés lényegi eleme maga a készülék, a beavatkozás sikerét megannyi más tényező is befolyásolja. A páciens az esetek többségében dönthet egy rövid, láthatatlan kozmetikai fogszabályozás és egy hosszabb, de mind mosolyesztétikai-, mind általános egészség szempontjából sokkal előnyösebb funkcionális kezelés mellett is.

Biztosan szükséges a fogszabályozó kezelés?

Számos esetben elkerülhető a  fogszabályozó kezelés; sőt, megesik, hogy nincs is szükség ilyen jellegű beavatkozásra. Azonban ahhoz, hogy biztos választ tudjunk adni, személyesen kell felállítanunk a diagnózist.