Fogfehérítés

Mit nyújt Önnek a professzionális fogfehérítés?

A hidegfényes fogfehérítés keskeny sugarú, magas hatásfokú, 480-520 nanométer hullámhosszúságú kék fény sugárzásával forradalmasítja a fogfehérítés lehetőségeit! A sugárzás mellett a hidrogén peroxid és a szilikon dioxid fehérítő hatása is fontos szerepet játszik abban, hogy a kezelés 30%-kal* jobb eredményt; azaz 4-6 fokozatnyi javulást hozzon!

*A Vita- színskála segítségével végzett kutatások alapján

Mit érdemes tudnia a fogfehérítő eljárásról?

A kellemetlen mellékhatás, fogérzékenység csaknem minden esetben teljesen kizárható, hiszen az kezelés során alacsony hőfokon tartjuk a fényt, mely így nem irritálja a fogideget, valamint kiszűri az ártalmas infravörös és ultraibolya sugarakat. Tehát biztonságos, és nem roncsolja fogainkat!

A végeredmény a páciens egyéni fogszínétől, a fogzománc szerkezetétől és állapotától, valamint az étkezési szokásaitól függ. Az eljárás kezdetén és végén fogszínskálával ellenőrizzük a végeredményt.

Milyen lépésekből áll a fogfehérítés?

A professzionális fogfehérítés lépései

A kezelés során először eltávolítjuk a fogköveket, maga a fehérítés csak ez után, egy másik alkalommal következhet. Miután dentálhigiénikusaink felviszik a fehérítő anyagot a teljes fogsorra, beállítják a megfelelő sugárzást, és a páciensre 40-50 perc pihenés vár, míg a fehérítő anyag eléri maximális hatását. A szembetűnő változás tehát mindössze egy óra után látható.

Az eljárást követő 24 órában célszerű mellőzni a tea, kávé, vörösbor, valamint a sötét színezéket tartalmazó ételek fogyasztását, valamint a dohányzást, hogy minél tovább megőrizhessük tökéletes mosolyunkat.

fogszabályozás felnőtteknek

Döntsön a makulátlan szájhigiénia mellett, válassza a ragyogó, magabiztos mosolyt, és őrizze meg fogai egészségét!

 

Kérjen időpontot!

Telefon:+36 1 306 7846

Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 85.

E-mail: info@hermannortho.hu

Rendelési idő:

Hétfő: 9:00-19:00, Kedd: 9:00-15:00, Szerda: 9:00-18:00, Csütörtök: 8:00-17:00

Kérés esetén örömmel visszahívjuk! Az itt megadott telefonszámot a HermannOrtho marketingcélra nem használja.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Mennyibe kerül?

Ár: 35.000.- /állcsont
  • Nincsenek rejtett költségek, a kezelésre 100% Árgaranciát vállalunk